top of page

DIVARIKARSINTA 2.VAIHE KÄYNTIIN - AVAUSVOITTO HAPPEE STEAMERSILLE

Divarikarsinnan toinen vaihe käynnistyi Inssi-Divarissa viime kaudella sijalle 12 (14 joukkuetta) sijoittuneen Happee Steamersin vieraana.


Pelin alussa jännitys näkyi Torin otteissa ja pallonhallinta kotijoukkue Happeella. Neljän minuutin pelin jälkeen Conny Lindblom lähti nousuun vasenta laitaa, harhautti vastustajan jolloin tämä turvautui kamppaamiseen ja Tor ylivoimalle. Paikkoja ylivoimalla saatiin, mutta ei maaleja.

Happee pääsi vuorostaan ylivoimalle, mutta Tor kesti. Mainion alivoiman jälkeen Loviisan ilme koheni ja ajassa 16:28 Miko Vaarimo vääntää vastustajan kulmassa, murtautuu esiin ja ampuu. Pallo osuu pakin jalkoihin, jää maalille ja paikalla Anssi Kallio, joka napauttaa yhdellä kädellä Torin johtoon 0-1. Näissä lukemissa erätauolle, vaikka Happeella kosolti paikkoja olikin.


Toisen alkuun Anssi Kallion tarkka veto osuu yläkulmaan ja peli 0-2. Syöttöpinna Niko Oravalle. Happee kaventaa 1-2 ja perään Torilla paikka 3 vs 2 hyökkäyksellä iskeä kolmas maali, mutta lukemat säilyvät. Happee sen sijaan onnistuu ja tasoittaa 2-2. Niklas Niirasta taklataan rangaistuksen arvoisesti. Juuso Suotula ampuu ylivoimalla 2-3 Andy Hietalan syötöstä.


Happee kuitenkin ottaa otetta ja pääsee ylivoimalle, mutta jälleen Tor kestää. Toista erää jäljellä vitonen, kun Happee tasoittaa 3-3 ja seuraavassa vaihdossa siirtyy onnekkaasti ensi kertaa johtoon 4-3. Happeelle perään rangaistuslaukaus, mikä suuntautuu puolapuihin, mutta hetken kuluttua sen sijaan verkko soi ja päätöserään lukemissa 5-3. Vahva toisen erän loppu kotijoukkueelta, mikä käänsi pelin tilanteen.


Päätöserässä ajassa 47:55 Anssi Kallio ampuu hattutempun täyteen Eemeli Teppanan syötöstä ja peli 5-4. Tor nostaa karvausta ja hakee tasoitusta, mutta Happee tekee ylivoimalla 6-4. Minuutti edellisestä ja Anssi Kallio tekee jo neljännen maalin Oravan syötöstä. Tor hakee tasoitusta pelaten viimeiset neljä minuuttia ilman maalivahtia, mutta useista paikoista huolimatta ei pallo sisään pompi ja karsinnan avausvoitto Happee Steamersille.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Molemmilla oli ottelussa hetkensä, toiseen erään ei voi olla tyytyväinen. Otetaan tästä opiksi ja perjantaina isketään Loviisassa!

Toinen osaottelu pelataan perjantaina 7.4 Loviisan kotiluolassa. Ottelu alkaa klo 17:00. Torille kelpaa vain voitto, jolloin kolmas ja ratkaiseva peli pelattaisiin lauantaina 8.4 Palokassa.

💛💙

Happee Steamers-TOR 6-5 (0-1)(5-2)(1-2)

Torjunnat 17-19 (3-8)(2-8)(12-3)

Anssi Kallio 4+0🔥🔥🔥🔥

Niko Orava 0+2

Juuso Suotula 1+0

Eemeli Teppana 0+1

Andreas Hietala 0+1

Miko Vaarimo 0+1

Riku Ahtiainen 76,00% 19/25

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page