top of page

DIVARIKARSINTA KÄYNTIIN TAISTELUVOITOLLA!

Torin Edustus sai Divarikarsinnan avausottelussa vieraakseen Pohjois-Savon Welhot Kuopiosta. Ottelusta muodostui tiukka vääntö.


Tor tuli otteluun hyvällä asenteella ja kun vajaa viisi minuuttia oli pelattu, pääsi Anssi Kallio läpi, mutta maalivahti torjui. Jatkotilanteesta tontti tarjoutui Miko Vaarimolle, mutta ei maalia. Erän puolessa välissä sen sijaan PSW osuu ja siirtyy 0-1 johtoon. Pelikello näyttää 13:49 kun yleisö ulvoo Jimmy Svedin iskiessä pelin tasoihin. Syöttöpinna Jim Lill-Smedsille. PSW ampuu kuitenkin aivan erän viime sekunneilla vieraat uudelleen johtoon ja erätauolle lukemissa 1-2.


Toinen erä oli Torin. Ajassa 24:55 sivaltaa Jim Lill-Smeds pelin tasoihin Mikael Fredrikssonin syötöstä. Täsmälleen samat miehet vievät Torin ensi kertaa johtoon 3-2 ajassa 33:40 ja halli pauhaa. Vajaa kolme minuuttia edellisestä ja Jarkko Aallonen ampuu 4-2 Jim Lill-Smedsin syötöstä. PSW kaventaa alivoimalla, mutta Tor kuittaa vastaavasti ylivoimalla ja päätöserään lukemissa 5-3.

#9 Jim Lill-Smeds oli kovassa iskussa takoen tehot 2+2

Kolmannessa erässä Tor johtoon 6-3, kun pelikello näytti 42:54. PSW ei kuitenkaan katkennut, vaan kavensi 6-4 ja vajaa kaksi minuuttia edellisestä niin vieraat nousivat jo maalin päähän 6-5 ja ottelua jäljellä yli 12 minuuttia. Torin valmennus reagoi ottamalla aikalisän. Aikalisä auttoi ja ryhti palautui, vaikka PSW tasoitusta vimmatusti hakikin. Yleisön tuella Tor kesti eikä PSW enempää maaleja tehnyt. Viimeisenä lukkona Torin maalilla pelanneelle Riku Ahtiaiselle kertyi päätöserässä 13 torjuntaa.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Kova vääntö kuten odottaa saattoi, summaa Palomäki.

- Homma kesken, hyvä treeniviikko alle ja ensi lauantaina mennään taas.

- Helpolla ei varmasti tulla pääsemään, joten ollaan valmiina, päättää Palomäki.


Ensimmäinen kiinnitys Divarikarsinnan avauskierrokselta Torille maalein 6-5. Jatkoon vaaditaan kaksi voittoa. Toinen osaottelu pelataan viikon päästä 25.3 lauantaina Kuopiossa. Peli alkaa klo 18:00.

💛💙

TOR-PSW 6-5 (1-2)(4-1)(1-2)

Torjunnat 21-19 (3-5)(5-8)(13-6)

Jim Lill-Smeds 2+2 🔥

Eemeli Teppana 1+1

Mikael Fredriksson 0+2

Niko Orava 1+0

Jarkko Aallonen 1+0

Jimmy Sved 1+0

Niklas Niiranen 0+1

Riku Ahtiainen 80,77% (21/26)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Kommentare


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page