top of page

DIVARIKARSINTA KÄYNTIIN VOITOLLA!

Divarikarsintojen avausottelussa Loviisan Torin Edustusjoukkue matkusti Merikoski SBT:n vieraaksi Ouluun. Merikoski oli voittanut oman lohkonsa Suomisarjassa ja sai näin kotiedun sarjaan. Otteluparissa jatkoon pääsemiseksi vaaditaan kaksi voittoa, joten kotietu on merkittävä asia.


Tor valmistautuminen peliin oli tehty huolella ja joukkue onnistui avauserässä erinomaisesti. Puolustus oli vahvaa ja vastaiskut toimivat. Ottelun avausmaalin ylivoimalla teki Miko Vaarimo. Miko teki myös 0-2 ja 0-4 maalit ja nousi erän hahmoksi tekemällä hattutempun eli kolme maalia. Torin 0-3 osuman iski maalin kulmalta Andy Hietalan maukkaasta syötöstä ylivoimalla Niko Orava. Avauserä Loviisalle 0-4.


Play off-peleissä korostuvaa kokemusta joukkueeseen tuo muun muassa yksi Loviisan Torin ikoneista Niklas Niiranen:

- Nämä pitkät pelimatkat yöpymisineen siinä välissä eivät koskaan ole helppoja, mutta nyt olimme valmiina pelaamaan alusta saakka!

-Teimme asioita joita olimme suunnitelleet ja sopineet ja se näkyi tulostaululla, kertoo Niklas Niiranen.


Toiseen erään Merikoski SBT tuli uudella ilmeellä ja vastaavasti Torin peli jäätyi. Käytännössä koko erän pallonhallinta oli Merikoskella. Paine oli kovaa, mutta ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Merikosken epäonnistunut rangaistuslaukaus.


Toinen erä veti Niklas Niirasen mietteliääksi:

- Toiseen erään vastustaja nosti karvausta ja me vähän hätäilimme. Ei pelattu vahvuuksillamme vaan melkein vain puolustettiin ja roiskittiin palloa.

- Erä oli enemmän selviytymistaistelua, mutta selvisimme ennen kaikkea hyvän puolustuspelin ja maalivahdin ansiosta.


Kolmannessa Tor sai jälleen rivejään kokoon, mutta tästä huolimatta Merikoski vihdoin onnistuu ja kaventaa lukemiksi 1-4 ajassa 53:11. Tor kuitenkin kuittaa reilu kahden minuutin kuluttua, kun Luca Rilla tekee Jarkko Aallosen syötöstä 1-5. Ajassa 57:01 Merikoski osuu toisen kerran ja herättelee kotikatsomossa pientä toivon virettä, mutta lopulta Tor vie divarikarsinnan avausottelun lukemin 2-5.


Niklas Niiranen:

- Päätöserään skarpattiin ja tehtiin ajoittain ihan oikeita asioita.

- Viides maalimme oli täydellinen esimerkki siitä, miten meidän pitäisi pelata. Siitä on hyvä ottaa oppia mukaan kotipeliin ensi lauantaiksi Loviisan liikuntahalliin.

- Tärkein asia tehtiin, vaikka ei ollutkaan paras pelimme. Voitto tuli ja mahdollisuus katkaista sarja kotona, summaa Niklas Niiranen.


Valmentaja Arto Mallenius on samoilla linjoilla Niirasen kanssa:

- Valmistautumisemme ja avauserä olivat onnistuneita. Joukkue toteutti mitä oli sovittu ja erikoistilanteet hyödynnettiin.

- Tokaan jäädyttiin ja oltiin melkein ilman palloa ja paine oli kova. Erätauolla keskusteltiin ja parannettiin kolmanteen, vaikka ei päästykään siihen mihin pystymme.

- Tämä oli sellainen tiukka ja tasainen play-off vääntö. Ensi viikko treenataan ja lauantaina 2.4 sitten toinen matsi kotiluolassa. Erä ja peli kerrallaan mennään, päättää Arto Mallenius.

💛💙

Loviisan Tor johtaa ottelusarjaa 1-0. Jatkoon vaaditaan kaksi voittoa. Loviisan Tor kohtaa Merikoski SBT:n toisessa ottelussa Torin kotiluolassa Loviisan liikuntahallissa lauantaina 2.4 klo 15:00


Loviisan Torin kapteeni Niklas Niiranen kutsuu kaikki fanit paikalle:

- Mahtavaa päästä pelaamaan kotiyleisömme edessä! Lisäksi tämä vierasvoitto antoi mahdollisuuden katkaista sarja kotona.

Kapteeni #24 Niklas Niiranen

💛💙

Merikoski SBT - TOR 2-5 (0-4)(0-0)(2-1)

Torjunnat 13-13

Miko Vaarimo 3+0

Niko Orava 1+2

Luca Rilla 1+0

Andreas Hietala 0+1

Niklas Niiranen 0+1

Jarkko Aallonen 0+1

Olli Härkänen (mv)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page