top of page

KÄRKIKAMPPAILUSTA VOITTO!

Kolmantena Suomisarjan C-lohkossa oleva Loviisan Torin miesten edustusjoukkue kohtasi sarjakakkosen SBS Wirmon kotiluolassaan.


Ottelun neljännellä minuutilla Torille Jobin postia, kun Jim Lill-Smeds joutui jättämään kentän nilkkavamman takia. Avauserässä Loviisan kone ei lähtenyt kunnolla käyntiin ja Wirmo painoi päälle. Tulostaululla paine ei kuitenkaan näkynyt, vaan peli eteni maalittomana. Erän viimeisellä minuutilla Olli Taskinen antaa kauniin terävän pystysyötön Martin Carlssonille, joka ampuu Torin johtoon 1-0.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Ensimmäinen erä oltiin todella pahasti köysissä. Onni ja Riku maalilla piti meidät mukana, Palomäki pohtii ja jatkaa

- Vaikea sanoa mistä johtui ja varmasti valmennuksellakin peiliin katsomisen paikka. Ei saa toistua, toteaa Palomäki.


Toisessa erässä Loviisa parantaa otettaan ja 5 vs 5 pelissä Tor aavistuksen niskan päällä. Wirmo kuitenkin tasoittaa lukemiksi 1-1 ylivoimalla. Torin Olli Taskinen pääsee kokeilemaan rangaistuslaukauksella ajassa 25:32 ja onnistuu siirtämään Loviisan uudelleen johtoon ja lukemat 2-1. Wirmo nousee taas tasoihin, mutta ajassa 32:29 hovimestari Andy Hietala neppaa tarjoilun maalin eteen nousseelle Jarkko Aalloselle, joka iskee ilmasta sisään ja taululla 3-2.


Kolmannen erän neljännellä minuutilla Anssi Kallio tekee 4-2 ja tarjoilusta huolehtii jälleen Andy Hietala. Juuso Suotula ampuu ylivoimalla tilanteeksi 5-2 ja peliä reilu kymppi jäljellä. Wirmo ei katkea vaan iskee kahdesti ja nousee maalin päähän ja peliä jäljellä vielä yli kahdeksan minuuttia. Wirmo hakee tasoitusta kaasu pohjassa, mutta maalissa ottelun parhaana palkittu Riku Ahtiainen on liekeissä ja Tor kestää. Kolme sekuntia ennen loppua Juuso Suotula tekee tyhjiin loppulukemat 6-4.

Pekka Palomäki:

- Hyvin vastattiin hankaluuksiin, siitä hatunnosto joukkueelle ja tärkeät pisteet. Huomenna pelataan taas, sitä kohti, päättää Pekka "Pexi" Palomäki.

Pelicans löylytti samaan aikaan PSS:n maalein 16-3 ja näin Loviisan Tor siirtyi sarjaykköseksi. Pelit jatkuvat heti lauantaina 17.12, kun kotiluolaan liikuntahalliin saapuu SC Wolves Paraisilta. Ottelu alkaa klo 15:00

💛💙

Tor paras #47 Riku Ahtiainen 🔥🔥🔥

Tor tähdet:

⭐️⭐️⭐️ #47 Riku Ahtiainen

⭐️⭐️ #8 Andy Hietala

⭐️ #92 Olli Taskinen

---

TOR-Wirmo 6-4 (1-0)(2-2)(3-2)

Torjunnat 19-20 (6-4)(4-8)(9-8)

Juuso Suotula 2+0

Olli Taskinen 1+1

Andreas Hietala 0+2

Jarkko Aallonen 1+0

Anssi Kallio 1+0

Martin Carlsson 1+0

Conny Lindblom 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 82,61%

---

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

TOR-1909-LOGO.png
bottom of page