top of page

KOLMAS ERÄ RATKAISI!

Perjantai-iltana 28.10 Loviisan Tor miesten edustusjoukkue matkusti Lahteen sarjakärki Pelicans SB:n vieraaksi. Ottelusta muodostui todellinen taistelu.


Torin kannalta peli ei lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin, sillä jo 23 sekunnin kohdalla kotijoukkue 1-0 johtoon. Erän puolessa välissä Tor jäähylle, Pelicans käytti tilaisuuden ja lukemat jo 2-0. Torin Olli Taskinen kavensi ajassa 15:07 rangaistuslaukauksella 2-1 ja näissä lukemissa erätauolle.


Toisessa erässä nähtiin melkoista ilotulitusta. Ensin Jesse Tolvanen pisti pelin tasoihin Olli Taskisen syötöstä, mutta jälleen Torille erän puolessa välissä jäähy ja tälläkin kertaa Pelicans hyödynsi ylivoiman ja peli 3-2. Pelicans siirtyi jo 4-2 johtoon, mutta kokenut Jesse Tolvanen ei hätkähtänyt vaan teki toisen maalinsa Jim Lill-Smedsin syötöstä ja nosti Torin maalin päähän 4-3. Pelicans kuittasi alle minuutissa 5-3 vaan niin vastasi Torkin, kun Martin Carlsson iski vain 14 sekunnin päästä taululle lukemat 5-4. Alle minuutti tästä ja Jesse Tolvanen täydensi hattutempun ampumalla pelin tasoihin 5-5 Olli Taskisen syötöstä.

#62 Jesse Tolvanen iski tehot 4+0

Päätöserän alkuun ajassa 40:37 Miko Vaarimo huudatti fanibussilla paikalle tulleita Torin faneja ampumalla Loviisan ensi kertaa pelissä johtoon. Syötön 5-6 osumaan jakoi Niklas Niiranen. Numero 10 oli liekeissä, sillä reilu kolme minuuttia ja verkko heilui uudelleen, kun Anssi Kallion tarjoilusta Miko Vaarimo osui toistamiseen ja Loviisa 5-7 johtoon.

Pelicans pääsi kokeilemaan kavennusta rangaistuslaukauksella, mutta Torin maalissa Riku Ahtiainen oli eri mieltä ja Loviisan johto 5-7 säilyi. Sen sijaan maagisen illan pelannut Jesse Tolvanen teki jo neljännen maalinsa Andy Hietalan syötöstä ja peli 5-8. Pelicans ei katkennut vaan kavensi 6-8 ja ottelua vielä vajaa kymppi jäljellä.


Ajassa 56:17 Pelicans haki uutta juonta aikalisällä ja lähti hakemaan kavennusta ilman maalivahtia. Viimeisellä minuutilla ajassa 59:23 Pelicans kavensi rangaistuslaukauksella 7-8 ja Torilla 37 sekuntia matkaa voittoon. Ajassa 59:45 Niko Orava napautti viimeisen niitin iskemällä tyhjiin loppulukemat 7-9. Syötön tarjoili Andy Hietala.

💛💙

Loviisan Tor oli kolmesti kaksi maalia perässä, mutta joukkue kesti ja väänsi voittoon kolmannen erän puristuksella. Myös vastuuvalmentaja Pekka Palomäki oli tyytyväinen:

- Hyvä sählypeli ja hieno tapahtuma!

- Laatujengi vastassa. Meiltä vahva osoitus luonteesta, sillä köysissä oltiin monesti, summaa Pekka Palomäki.

Seuraavaksi Tor pelaa kotiluolassaan, kun lauantaina 5.11 Loviisan liikuntahalliin saapuu Voima Imatralta. Peli alkaa klo 15:00.

💛💙

Pelicans SB-TOR 7-9 (2-1)(3-4)(2-4)

Torjunnat 17-15 (7-4)(6-4)(4-7)

Jesse Tolvanen 4+0 🔥🔥🔥🔥

Olli Taskinen 1+2

Miko Vaarimo 2+0

Andreas Hietala 0+2

Martin Carlsson 1+0

Niko Orava 1+0

Jim Lill-Smeds 0+1

Jarkko Aallonen 0+1

Niklas Niiranen 0+1

Anssi Kallio 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 68,18%

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page