top of page

Loviisan Tor ja Korian Klubi yhteistyöhön
Loviisan Tor on solminut kaudeksi 2020–2021 pelaajaliikennettä helpottavan farmisopimuksen ensi kaudella salibandyn II-divisioonassa pelaavan Korian Klubin kanssa. Korian Klubi on 2015 perustettu nuorekas seura, joka aloitti 5-divisioonasta ja nousi vuosittain aina 2-divisioonaan saakka. 2019-2020 joukkue käväisi 3:ssa, mutta ensi kaudella edustusjoukkue pelaa jälleen 2-divisioonassa. Klubi II -joukkue pelaa 4-divisioonassa ja Klubi III 5-divisioonassa. Loviisan Torin päävalmentajaa Pekka Palomäkeä yhteistyösopimus miellyttää.

- Korian klubin toiminta on näyttäytynyt ulospäin erittäin raikkaalta. Keskustelujen edetessä kävi nopeasti selväksi, että ajatuksemme ovat samansuuntaiset. Yhdessä ja pelaajien paras mielessä eikä yhteistyön ole tarkoitus rajoittua pelkästään miesten edustusjoukkueisiin, Pekka Palomäki kertoo. – Nuorena seurana Klubille on kunnia-asia päästä tekemään yhteistyötä Loviisan Torin kanssa. Sopimus hyödyttää varmasti kaikkia osapuolia: Toria, Klubia ja ennen kaikkea pelaajia, Korian Klubin puheenjohtaja Matti Lindholm tuumii. Loviisan Torin miesten edustusjoukkue pelaa ensi kaudella Suomisarjassa panostaen jatkuvuuteen.

- Uutta Toria rakennamme pitkäjänteisesti ja yhteistyöllä Korian Klubin kanssa on iso rooli. Uskon, että tässä kuviossa ei ole kuin voittajia. Hyvillä mielin kohti tulevaa - päättää Palomäki.


Kuva Korian Klubi

Teksti Petri Vauhkonen

TOR-1909-LOGO.png
bottom of page