top of page

PISTEET JÄIVÄT LÄNSIRANNIKOLLE

Tor Edustuksen Miesten Suomisarjan pelit jatkuivat Paraisilla, missä vastaan tuli SC Wolves.


SC Wolves tuli otteluun terävästi ja pelitaktiikka puri, kun fyysinen kotijoukkue teki vastaiskuista tilanteeksi jo 3-0 ja Loviisan Tor otti aikalisän. Vyöry saatiinkin pysäytettyä ja ajassa 19:26 iski Olli Taskinen kavennuksen Niko Oravan syötöstä 3-1.


#92 Olli Taskinen 1+0

Toisessa erässä Jere jokinen heitti pitkän syötön Wolvesin maalille, mistä Jonas Hällfors löi ajassa 27:26 kavennuksen 3-2:een pakin estelyistä huolimatta. Kauaa ei maalin ero kestänyt, sillä vajaa kolme minuuttia myöhemmin ero jälleen kaksi maalia. Hetki tästä ja kotijoukkue pääsi ylivoimalle, minkä se hyödynsikin ja päätöserään Torille jäi kolmen maalin takamatka.


Päätöserässä Anssi Kallio piiskasi kavennuksen ajassa 42:27 Conny Lindblomin syötöstä. Tor painoi kaasua nilkka suorana ja paikkoja siunaantui, mutta ei osumia. Wolves puolusti ja pelasi sääntöjen rajamailla ja lopulta pilli soi jatkuvan väärän pelitavan vuoksi.


Ylivoimalla pakkopeli pyöri, pallo liikkui ja paikkoja oli, mutta ei maalia. Täysilukuiseksi tultuaan SC Wolves onnistuu tekemään 6-3 ja alle minuutti edellisestä ja taululla 7-3. Viimeisen vitosen Tor pelasi käytännössä ilman veskaa ja pääsi 4 minuuttia pelaamaan 6 vs 4, mutta Wolves pysäköi bussin maalille ja loput hoiti maalivahti. Pisteet jäivät länsirannikolle lukemin 7-3.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki oli mietteliäs:

- Todella nihkeä esitys kaikkinensa, vaikeaa oli meillä, hän pohtii.

- Kolmanteen erään saatiin jonkin verran puhallettua virtaa ja vähän otettakin, vaan ei saatu siitä palkintoa.

Pekka Palomäki antaa SC Wolvesille tunnustusta.

- Vastustaja ansaitsi täysin voittonsa.


Tor Edustuksen pelit jatkuvat ensi lauantaina 3.2, jolloin kotiluolaan saapuu FoSu eli Forssan Suupparit. Peli alkaa klo 15:00.


SC Wolves-TOR 7-3 (3-1)(2-1)(2-1)

Torjunnat 23-10 (6-5)(3-4)(14-1)

Jonas Hällfors 1+0

Anssi Kallio 1+0

Olli Taskinen 1+0

Jere Jokinen 0+1

Niko Orava 0+1

Conny Lindblom 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 9/14 64,29%

Elias Peltonen (mv) 1/3 33,33%

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page