top of page

P22 - SARJAKÄRKI NURIN!

Tor P22 kohtasi Savo-Karjala maakuntakierroksen ensimmäisessä ottelussa sarjakärki Josban Joensuussa.


Avauserässä maalit tasan 2-2. Torin maaleista vastasivat ylivoimalla Anssi Kallio (Eemeli Teppana) sekä Okko Kemppainen (Eetu Heikkilä)

Toisessa Josba siirtyi johtoon 3-2, mutta Loviisa vastasi kahdella, kun Alex Laiti (Anssi Kallio) ja Eetu Karppinen (Leon Koivuneva) onnistuivat ja peli 3-4.


Päätöserässä Anssi Kallio iski kahdesti. Ensin ylivoimalla 3-5 ja sitten rangaistuslaukauksella 3-6. Samuli Holm ampui 3-7 Leon Koivunevan syötöstä. Aikalisäkään ei Josbaa auttanut, vaan kun kumpikin joukkue osui vielä kerran, otti Tor komean voiton maalein 4-8. Torin viimeisen iski Pauli Backman Samuli Holin syötöstä.

Valmentaja Arto Mallenius

Valmentaja Arto Mallenius:

- En tedä johtuiko matkasta vai mistä, mut ekassa erässä oltiin kyllä aivan telineissä, pohtii Mallenius - Selvittiin meidän onneksi tasoissa erätauolle.

- Erätauolla painotettiin vaan sitä, että nyt pitää pelata eikä jännittää. Toinen erä olikin sitten jo huomattavasti parempi ja oltais jo siinä pystytty tekemään isompikin ero.

- Vika erä alotettiin YV:llä mikä johtikin tärkeään maaliin ja sitä kautta saatiin todella hyvä kolmas erä. Ei suurempaa hätää ollut missään vaiheessa vaan oltiin pitkiä jaksoja pallossa ja pelattiin tosi kypsästi.

- Erikoistilanteissa oltiin hyviä. Onnistujia oli laajalti, mutta jos joku ansaitsee mainitsemisen niin Anssi ja rankkari oli tärkeä.

-Hyvä voitto pelistä, missä panoksena tulos tai ulos, päättää valmentaja Arto Mallenius.


Tor nousi sarjakakkoseksi ja on kiinni SM-karsintapaikassa, kun sarjaa jäljellä yksi kierros. Viimeisessä ottelussa sunnuntaina 13.11 Tor kohtaa Welhot Kuopiossa.

💛💙

Josba-TOR 4-8 (2-2)(1-2)(1-4)

Torjunnat 9-12 (1-4)(5-5)(3-3)

Anssi Kallio 3+1

Alex Laiti 1+1

Samuli Holm 1+1

Leon Koivuneva 0+2

Okko Kemppainen 1+0

Pauli Backman 1+ 0

Eetu Karppinen 1 +0

Eemeli Teppana 0+1

Eetu Heikkilä 0 +1

Elias Peltonen (mv) 75,00%

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA 💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page