top of page

SYYSKAUDEN PÄÄTÖKSESTÄ PINNAT KOTIIN!

Loviisan Torin miesten edustusjoukkue kohtasi 17.12.2022 kotiluolassaan SC Wolvesin Paraisilta. Wolves on taisteleva joukkue, joka on koko kauden pelannut tiukkoja maalin pelejä, vaikka sarjasijoituksessa tämä ei näykään.


Tor sai otteluun salama-alun, kun Eemeli Teppana veti pallon vieraiden verkkoon vain kuuden sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen erä eteni tasaisissa merkeissä, kunnes viimeisellä sekunnilla Conny Lindblom veti keskikentältä Niklas Niirasen syötöstä ylivoimamaalin ja erätauolle lukemissa 2-0.


⭐️⭐️⭐️ #90 Conny Lindblom 1+1

Toisessa SC Wolvesin hyökkäykset vyöryivät aaltoina toinen toisensa perään ja kun toista erää oli pelattu 26:23, tulivat vieraat tasoihin 2-2 ja Tor otti aikalisän. Tämä ei kuitenkaan tsunamia pysäyttänyt, vaan Wolves osui vielä kahdesti ja peli jo 2-4. Tasan minuutti edellisestä ja Niko Orava hyödynsi Wolvesin epäonnistuneen purun ja napautti 3-4. Alle minuutti tästä ja nuoruus kohtasi kokemuksen, kun Martin Carlsson syötti ja konkari Joni Kelloniitty iski pelin tasoihin 4-4. Olli Taskinen onnistui vielä Conny Lindblomin syötöstä ja kolmanteen erään lukemissa 5-4.


Päätöserän avausvaihdossa Juuso Suotula ampui kiukkuisen sivalluksen sisään ja peli 6-4. Wolves ei tälläkään kertaa antautunut vaan nousi maalin päähän ja peli 6-5. Vieraat pääsivät kahdesti yrittämään ylivoimalla tasoitusta, mutta Tor kesti. Lopulta ajassa 58:37 Jarkko Aallonen teki tyhjiin ottelun loppulukemat 7-5.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

- Vastus oli hyvä, sarjataulukko ei kerro ihan koko totuutta.

- Onnistuttiin kuitenkin raapimaan esiin tarvittava, lähtökohdat vähintäänkin haastavat. Jouluksi rauhoitutaan, pieni tauko tulee varmasti tarpeeseen.

Ansaitulle Joulutauolle Tor pääsee sarjaykkösenä. Miesten edustuksen kausi jatkuu 14.1 jolloin kevätkauden avausottelussa kotiluolassa vastaan tulee SB Vantaa.

💛💙

Tor paras pelaaja #90 Conny Lindblom 🔥🔥🔥

Tor nälkäisin pelaaja #90 Conny Lindblom

Tor tähdet:

⭐️⭐️⭐️ #90 Conny Lindblom

⭐️⭐️ #8 Niklas Niiranen

⭐️ #92 Jimmy Sved

---

TOR-Wolves 7-5 (2-0)(3-4)(2-1)

Torjunnat 20-22 (7-7)(8-7)(5-8)

Conny Lindblom 1+1

Joni Kelloniitty 1+0

Eemeli Teppana 1+0

Niko Orava 1+0

Jarkko Aallonen 1+0

Olli Taskinen 1+0

Juuso Suotula 1+0

Niklas Niiranen 0+1

Martin Carlsson 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 80%

---

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page