top of page

TOR HAKI PISTEET JYVÄSKYLÄSTÄ

Miesten edustus aloitti vahvasti O2-Jyväskylä Akatemian vieraana. Avauserän jälkeen Tor johti lukemin 1-5. Toisessa meno rauhoIttui ja Loviisan osuessa kerran mentiin päätöserään 1-6 tilanteessa.


Kolmannessa kotijoukkue nousi viiden minuutin kohdalla kolmen maalin päähän ja Torin valmennus herätteli joukkuetta aikalisällä. Ryhtiä löytyikin ja kiri hyytyi.

Viimeisen kympin alkaessa Torille kakkonen, mutta Loviisa kesti kotijoukkueen ylivoiman. Lopussa Tor kaunisteli lukemia osumalla kahdesti, joista ensimmäinen tyhjiin. Pinnat Loviisaan maalein 3-8.


Päävalmentaja Pekka Palomäki:

- Avauserä meille 1-5 ja kuulostaa ehkä omituiselta, mutta oltiin jopa köysissä. Paikat erässä käytettiin vähintäänkin hyvin, pohtii Palomäki.

- Tänään osuttiin kovalla prosentilla ja loppu hoidettiin tyylikkäästi. Vastus oli tänään hyvä, kehuu päävalmentaja Pekka Palomäki.

Tor nousi sarjassa kakkoseksi ottelun vähemmän pelanneena kuin kärkikolmikon kaksi muuta joukkuetta. Seuraavaksi Tor pelaa kotiluolassa ja vastassa perjantaina 26.11 klo 18.30 on SB Troopers Imatralta.


O2-JKL Akatemia-TOR 3-8 (1-5)(0-1)(2-2)

Torjunnat 20-14 (9-7)(2-3)(9-4)

Niko Orava 2+2

Luca Rilla 1+2

Anssi Kallio 0+3

Jarkko Aallonen 2+0

Nicolas Malmberg 1+1

Joni Kelloniitty 1 +0

Miko Vaarimo 1+0

Olli Härkänen (mv)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA 💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page