top of page

P22 - KIRVELEVÄ TAPPIO

Torin P22 joukkue pelasi Agricolahallissa SM-sarjan alemman jatkosarjan ottelun Karhuja vastaan. Pinnat olivat tärkeitä kummallekin tasaisessa sarjassa.


Karhut teki avausmaalin ajassa 3:15, mutta Tor tasoitti, kun Juuso Suotula ampui Anssi Kallion syötöstä 1-1 pelikellon näyttäessä 8:06, Karhut käytti avauserässä paikkansa hyvin ja osui vielä kahdesti, joten toiseen erään Tor kahden maalin takamatkalta lukemissa 1-3.

Valmentaja Arto Mallenius

- Ensimmäisessä erässä olimme heikompia ja vastustajaa perässä, pohtii Mallenius.

#12 Juuso Suotula taisteli läpi ottelun latoen tehot 2+1. Kuva Nya Östis/Benny Liljendahl

Toiseen Tor tuli tiukemmalla asenteella ja otti otetta pelistä. Kavennus nähtiinkin ajassa 24:10, kun Juuso Suotula syötti ja Niko Orava ampui taululle lukemat 2-3. 5 vs 5 pelissä Tor aavistuksen niskan päällä ja paikkoja rakentui, mutta takaa-ajo katkesi hetkeksi kaksiminuuttiseen, minkä aikana Karhut siirtyi uudelleen kahden maalin johtoon 2-4. Ottelun puolessa välissä Eemil Surakka taiteili pehmein käsin nätin maalin Alex Laitin syötöstä, mutta reilu minuutti ennen erätaukoa Karhut osui vielä kerran ja päätöserään lukemissa 3-5.


Kolmannen erän Tor joutui aloittamaan vajaalla, mutta joukkue kesti. Torin peli soljui, paikkoja syntyi ja lopulta alkoi myös maaleja napsua. 4-5 teki Eemil Surakka (Alex Laiti) ja tasoittavan osuman iski riemukkaasti Johannes Häggvist, jolle pallon tarjoili Pauli Backman. Pelikello näytti 54:08, kun Juuso Suotula sivalsi Torin ensi kerran ottelussa johtoon Niko Oravan syötöstä ja peli 6-5.


Karhut kuitenkin kuittasi tasoihin heti seuraavassa vaihdossa ja ajassa 57:39 Karhut siirtyi rangaistuslaukauksella uudelleen johtoon 6-7. Osuma jäikin voittomaaliksi ja viime sekunneilla Karhut kaunisteli loppuluvut 6-8.


Valmentaja Arto Mallenius

- Hiukan vaisun avauserän jälkeen haluttiin lisää tunnetta ja sitä saatiin. Toisessa ja etenkin kolmannessa peli alkoi virrata ja saimme aikaan hyvää painetta. Nousimme tasoihin ja ohi, mutta ei aivan riittänyt.

- Sisupuukko kuitenkin koko jengille! kiittää valmentaja Arto Mallenius.


P22 joukkueella on jäljellä kaksi runkosarjan ottelua. Ensin kohdataan kotiluolassa ensi keskiviikkona 1.3 klo 18:30 sarjakolmonen Hawks ja maanantaina 6.3 klo 18:30 sarjakakkonen M-Team. Kumpikin ottelu pelataan Loviisan liikuntahallissa.

💛💙

TOR-Karhut 6-8 (1-3)(2-2)(3-3)

Torjunnat 15-22 (5-5)(6-10)(4-7)

Juuso Suotula 2+1

Eemil Surakka 2+0

Niko Orava 1+1

Alex Laiti 0+2

Johannes Häggqvist 1+0

Pauli Backman 0+1

Anssi Kallio 0+1

Santeri Soini 68,18% (15/22)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙


Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page