top of page

TRILLERI VIHDISSÄ!

Loviisan Torin miesten edustus pelasi perjantai-iltana Suomisarjan ottelun Vihdin Salisusien vieraana. Sarjasijoitukset nakattiin romukoppaan, kun sarjajumbo VSS taisteli sarjakärki Torin kanssa pisteistä.#86 Martin Carlsson 1+1

Kotijoukkue VSS siirtyi toisella minuutilla 1-0 johtoon. Tor tasoitti pelin, kun juniorivuosinakin paljon yhdessä pelanneet Martin Carlsson (synt 06) ja Samuli Holm (synt 05) rakensivat tasoituksen Martinin tehdessä ja Samulin syöttäessä. Tasatilanteessa 1-1 erätauolle.


Valmentaja Arto Mallenius:

- Vaikeista lähtökohdista peliin lähdettiin.14 ukkoa ja veskat saatiin kasaan. Tiedossa oli, että helppoa ei tule olemaan. Kaveri uhrautuu omassa päässä ja on sitkeä.


Toisessa erässä Tor iski. Ensin ajassa 23:37 Anssi Kallio sivalsi Juuso Suotulan syötöstä 1-2 ja 25:09 Tor hyödynsi ylivoiman ja Juuso Suotula osui Andy Hietalan tarjoilusta ja taululla 1-3. VSS kavensi rangaistuslaukauksella ja puolitoistaminuuttia edellisestä kotijoukkue nousi tasoihin ja päätöserään lukemissa kutkuttavassa tilanteessa 3-3.


Arto Mallenius:

- Maltti pallolla ja pallottomana ei oikein riittänyt niin vastustaja pääsi iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä välillä todella vaarallisestikin.

- Kun itse ei sitten tehty paikoista kovinkaan tehokkaasti, niin paine kasvoi omassa päässä.


Päätöserän kolmannella minuutilla Conny Lindblom ampuu lukemiksi 3-4 Martin Carlssonin napatessa syöttöpinnan. VSS hakee tasoitusta pelaten lopussa yli kaksi minuuttia ilman maalivahtiakin, mutta Tor kestää ja näin Lindblomin osumasta voittomaali. Tor ottaa kovan väännön jälkeen täydet kolme pinnaa mukaansa.


Arto Mallenius:

- Lopun 6vs5 pelissä kaverilla vielä pari todella hyvää paikkaa lyödä peli tasoihin, mutta hiukan onnella ja Rikun hyvillä torjunnoilla saatiin vietyä pisteet kotiin, summaa Mallenius.

Seuraavaksi Loviisan Torin edustus palaa kotiluolaan, kun vieraaksi kärkitaistelussa saapuu sarjakakkonen Pelicans Lahdesta. Ottelu Loviisan liikuntahallissa lauantaina 11.2 alkaa klo 15:00

💛💙

VSS-TOR 3-4 (1-1)(2-2)(0-1)

Torjunnat 19-10 (7-0)(8-6)(4-4)

Martin Carlsson 1+1

Juuso Suotula 1+1

Conny Lindblom 1+0

Anssi Kallio 1+0

Samuli Holm 0+1

Andreas Hietala 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 76,92%

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page