top of page

TRILLERISTÄ VOITTO!

Loviisan Torin Miesten Edustuksen Suomisarjan pelit jatkuivat tänään Tampereella, kun joukkue matkusti KrP Akatemian vieraaksi. Tasaisen väännön ratkaisu venyi päätöserään.

Avauserässä ensimmäinen vitonen oli Torin ja nähtiin muutama hyvä maalille ajokin. Erän edetessä myös kotijoukkue sai juonesta paremmin kiinni ja peli tasoittui. Torille tuomittiin kaksiminuuttinen ajassa 16:29, minkä Tor kesti. Ennen erän loppua toinen kakkonen ja vaikka sekin kestettiin aloittaisi Tor toisen erän vajaalla.


Kakkoserän alkuun Tor selvitti jäähyn ja heti täysilukuiseksi tultuaan Jarkko Aallonen nousi vasenta laitaa KrP:n estäessä jäähyn arvoisesti. Tor käytti ylivoimansa, kun Jim Lill-Smeds ampui pakin paikalta Niklas Niirasen syötöstä Loviisan 0-1 johtoon. Peli jatkui tasaviisikoin tasaisena. Ajassa 32:41 Tor ei saanut palloa putsattua oman maalin edustalta ja kotijoukkue tasoitti lukemiksi 1-1. Tor kuitenkin kuittasi pari minuuttia myöhemmin, kun Olli Taskisen syöttö kulmasta löysi Joni Niirasen, jolla oli kaikki aika maailmassa ampua pallo pömpeliin ja taululla 1-2. Näissä lukemissa kolmanteen erään.


#92 Olli Taskinen 1+2 oli yksi kantavia voimia

Kolmannen alkuun KrP nousi tasoihin 2-2. Tor sai kulmalyönnin, mikä annettiin nopeasti eikä kotijoukkue ollut valmiina, jolloin Niklas Niiranen iski Joni Niirasen syötöstä 2-3. KrP uudelleen tasoihin Loviisan virheestä, mutta Tor kuittasi kun Olli Taskinen teki Niklas Niirasen syötöstä kauniin pelin jälkeen 3-4. Loviisa teki jälleen kulmalyönnistä, kun Olli Taskinen antoi ja Niklas Niiranen otti syötön, askel eteen ja pallo etukulmasta sisään ja taululla 3-5.


KrP haki aikalisältä uutta juonta, mutta Torilla ei suurta hätää, kunnes omasta virheestä kotijoukkue iski 4-5 ja ottelu taas maalin peli. KrP Akatemia haki tasoitusta ilman maalivahtia, mutta osumia ei enempää nähty ja vaikka omat virheet pitivät pelin tiukkana, niin täydet pinnat kairattiin maalein 4-5. Isossa roolissa oli maalivahti Elias Peltonen, joka pelasi erinomaisen ottelun.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Erikoistilannepelaamiseen pitää olla tyytyväinen, oltiin niissä teräviä.

- Jonkin verran meillä on petrattavaa pallon kanssa, onneksi pystyttiin pelin sisällä tarpeeksi parantamaan, summaa Pekka Palomäki.

KIITOS paikan päälle tulleille faneille! 💛💙❤️


Seuraavaksi Tor pelaa kotiluolassa, kun lauantaina 7.10 vastaan tulee SC Wolves. Peli liikuntahallilla alkaa klo 17:00

💛💙

KrP Akatemia-TOR 4-5 (0-0)(1-2)(3-3)

Torjunnat 11-18

#24 Niklas Niiranen 2+2

#92 Olli Taskinen 1+2

#16 Joni Niiranen 1+1

#9 Jim Lill-Smeds 1+0

#1 Elias Peltonen 18/22 81.82%

Tulospalvelu

Maalikooste

SalibandyTV

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Kommentit


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page