top of page

yhteistyössä on voimaa

Loviisan Tor P21 ja PSS uusilla tuulilla kohti P21 1.divisioonaa!

Loviisan Torin vanhimmat juniorit aloittavat tänään torstaina 23.9. kautensa P21 1.divisioonassa kotipelillä Porvoossa klo.19.00, jossa vastaan asettuu GrIFK eli Grani Kauniaisista.


Koronan tuomat haasteet näkyivät myös tässä ikäluokassa. Pitkin kesää Porvoon salibandyseuran kanssa käytyjen neuvotteluiden jälkeen saatiinkin yhteistyösopimus tehtyä Porvoon kanssa. Tästä erityiskiitos joukkueenjohtajille Vesa Yrjölälle (Tor) ja Tuomas Liimataiselle (Pss), jotka ovat tehneet ison työn yhteistyön toteutumiseksi.


Sarjassa joukkue on vielä Loviisan Torin nimellä, mutta yhteistyön toteuduttua joukkueessa pelaa molempien joukkueiden pelaajia pelaajaringin ollessa nyt 26 pelaajan kokoinen. Lähes tulkoon kaikki pelaajat pelaavat myös seurojen edustusjoukkueissa tai toisessa juniorijoukkueessa ja myös siksi laaja rinki on tarpeen.


Joukkuetta valmentavat Torista Jyri Vaarimo, Tero Pirttimaa ja Arto Mallenius ja PSS:stä Johan Tuominen ja Erkko Vaniala. Kotipelinsä Tor pelaa sekä Loviisassa että Porvoossa.


Tervetuloa sekä Loviisaan että Porvooseen kannustamaan joukkuetta hyviin suorituksiin tässä kovassa valtakunnallisessa sarjassa!


P21 joukkue kaudelle 2021-2022

Maalivahdit:

Elias Peltonen

Santeri Soini

Aaron Siljander


Puolustajat:

Eetu Karppinen

Johannes Häggqvist

Veikka Yrjölä

Eemeli Teppana

Elias Nuutinen

Okko Kemppainen

Valtteri Pirttimaa

Eetu Heikkilä


Hyökkääjät:

Waltteri Laaksonen

Jim Lill-Smeds

Miko Vaarimo

Niko Orava

Martin Carlsson

Anssi Kallio

Emil Surakka

Niko Miettinen

Joel Berghem

Leon Koivuneva

Kim Nissi

Luukas Hassinen

Pauli Backman

Mikko Hatunpää

Jaakko Liimatainen


Ottelun TOR - GrIFK Tulospalvelu

P21 1.divisioonan Tulospalvelu


Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page