top of page

TOR NAISET FINAALIIN!


Loviisan Torin Naiset pelasivat kauden viimeisen sarjaturnauksen Lohjalla. Paikka haastajafinaalissa oli vahvasti Torilla, mutta silti kaikki oli teoriassa mahdollista.


Ensimmäisessä pelissä vastassa Tiikerit. Tasan neljän minuutin pelin jälkeen joukkueen kapteeni Sofia Kelloniitty tekee 1-0 Pernilla Venäläisen syötöstä. Maali poksauttaa ketsuppipullon ja alle kahteen minuuttiin Tor mättää kolme lisää. Maalintekijöinä Minttu Sandvik (Niina Raitanen), Siru Jakobsson (Elina Iivari) ja toistamiseen Sofia Kelloniitty (Jasmin Tähtinen). Nica Holmberg (Tiiti Kivimäki) maalaa vielä kerran ja erätauolle selkeässä 5-0 johdossa. Kenttäpelaajat hoitivat tonttinsa niin hyvin, ettei maalissa Laura Karppisen tarvinnut torjua avauserässä kertaakaan.

#10 Niina Raitanen syötteli 0+3

Toisen ja kolmannen Tor jatkoi vahvasti tehden toisessa 2 ja kolmannessa 3 maalia. Vastaavasti maalissa Laura Karppiselle ei juuri vetoja tullut eikä harvojen kutien edessä muuri rakoillut, joten Loviisa voitti puhtaasti 10-0 ja finaalipaikka oli taputeltu.


Toisessa ottelussa vastassa ViTa eli Virkkalan Tarmo. Maalin teon aloitti jälleen Tor. Ykköskentän oikea laita Sofia Kelloniitty teki vasen laita Emma Skogin syötöstä. Maali jäi erän ainoaksi. Toisessa asialla jälleen laitahyökkääjät. Kakkoskentän vasen laita Minttu Sandvik tarjoilee ja oikea laita Jannina Holmström ampuu ja taululla 2-0. Ajassa 25:27 Emma Skog maalaa Sofia Kelloniityn passista ja päätöserään tilanteessa 3-0.


Heti kolmannen alkuun ViTa rikkoo kuparisen ja kun ottelun viimeinen kymppi käynnistyy, nousee ViTa jo maalin päähän ja Tor ottaa aikalisän. Momentum saadaan paitsi poikki niin Tor tekee kaksi maalia siirtyen 2-5 johtoon. Maalintekijöinä Skog (Kelloniitty) ja Sandvik (Raitanen). ViTa ei kuitenkaan lannistu vaan nousee maalin päähän ajassa 41:21 ja lopulta tasoittaa pelin kun 12 sekuntia jäljellä. Pisteet tasataan maalein 5-5.

Torin kanssa sarjakärjessä ollut EräViikingit voitti omat pelinsä, joten ErVi voitti sarjan ja toisena Tor. Joukkueet kohtaavat haastajafinaalissa 27.4 Myllypurossa

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page