top of page

TOR NAISET VOITTAA!

Tor Naiset olivat ylemmän jatkosarjan kakkosia selviten näin finaaliin, missä vastassa EräViikingit.


Finaaliin Tor tuli hyvällä ilmeellä. Avauserässä paine enemmän ErVin kenttäpäädyssä, mutta erätauolle maalittoman erän jälkeen lukemissa 0-0.


Toisessa erässä molemmat joukkueet jatkoivat tarkkaa pelaamista ja vaikka Tor edelleen hivenen niskan päällä, ei osumia synny. Vaan lopulta ajassa 19:27 Isabella Lehtonen iskee pelin avausosuman Elin Jaatisen syötöstä ja Tor johtaa 1-0. ErVi hakee tasoitusta, mutta Tor kestää ja päätöserään tiukassa maalin johdossa.


Kolmannessa erässä pelin luonne ei muutu. Kaksi 4-divisioonan kärkijoukkuetta taistelevat ja puolustavat vahvasti. Ajassa 38:10 Tor ottaa aikalisän hioen kuvioita loppupeliä ajatellen. 1-0 kestää ja ajassa 43:28 EräViikingit hakee aikalisästä voimaa ja jatkavat ilman maalivahtia. Vain 6 sekuntia ja Nica Holmberg tekee 2-0 Linda Henrikssonin syötöstä. ErVi jatkaa edelleen ilman veskaa, jolloin ajassa 44:18 Jasmin Tähtinen tekee Sofia Kelloniityn syötöstä ottelun loppulukemat 3-0 ja juhlat voivat alkaa!


Finaali oli tasainen ja tiukka vääntö, missä kaikki kentälliset taistelivat ja venyivät komeasti ja maalissa Laura Karppinen oli vakuuttava. Tor Naiset pelasivat aivan fantastisen upean kauden, minkä kruununa mahtava voitto finaalissa! 👏🥳

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Commentaires


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page