top of page

TOR P12 - MESTARIT!

Loviisan Torin P12 joukkue pelasi tänään Myllypurossa haastajasarjan keskitason finaalin, missä vastassa SCH Hurrikaanit.


Tunnelma oli katossa, kun kauden päätteeksi kaksi parasta iskivät yhteen. Tor tuli otteluun erinomaisella ilmeellä. Vaihto vaihdon perään kentälliset pelasivat hienoa salibandya kovalla asenteella. Tor oli niskan päällä ja paine kova, mutta saadaan odottaa 10 minuuttia, kunnes ajassa 10:37 Kevin Stengård huudattaa yleisöä ampumalla ottelun avausmaalin Topi Salmisen syötöstä ja taululla 1-0. Tor pääsee ylivoimalle ajassa 13:01. Kevin Stengård antaa vapaalyönnin Adam Herneojalle, jonka lapa laulaa ja lukemat 2-0. Ylivoimaa ehtii kulua vain kaksi sekuntia. Toiseen erään Loviisan kahden maalin johdossa.


Erätauolla Torin valmennus painottaa, että peli vasta alussa ja pidetään homma edelleen kasassa ja joukkue vastaa huutoon. Ajassa 20:41 Aaron Aaltonen sivaltaa 3-0 Rasmus Kämäräisen passista ja reilu kaksi minuuttia ehtii kulua ja yleisöä ulvotetaan taas, kun Niclas Törnqvist tekee jo 4-0 Adam Herneojan tarjoilusta. SCH kaventaa 4-1 ajassa 27:14 ja herättelee takaa-ajoa, mutta Tor kuittaa vain 16 sekuntia myöhemmin, kun Amos Andberg tekee Henrik Halmekosken syötöstä 5-1. Näissä lukemissa päätöserään.


Kolmannen Tor pääsee aloittamaan ylivoimalla ja se hyödynnetään, kun Max Ekström tekee jo 6-1. SCH kaventaa 6-2 kun reilu 6 minuuttia jäljellä. Tor vastaa ajassa 40:12 ja taululla 7-2. Päätöserä menee tasan 2-2, kun SCH kaunistelee vielä loppulukemia 7-3:een erän lopulla. Se ei Loviisan Torin juhlia enää haittaa ja kun loppusummeri soi, räjähtää halli huutoon. Tor P12 voittaa finaalin ja kultamitalit kaulaan!


Valmentaja Tommy Grönberg

- Sarjapelien jälkeen oli taukoa, joten pelasimme finaalin kenraaliharjoituksena harkkapelin, mikä meni penkin alle, kertoo Grönberg ja jatkaa.

- Sen jälkeen parit hyvät treenit ja keskustelut joukkueen kanssa.

- Ja nyt finaalissa... joukkue vetää kauden parhaan pelinsä! Huikea homma, mahtava joukkue, kehuu valmentaja Tommy Grönberg!

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

コメント


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page