top of page

TOR P16 ISKUSSA KOTILUOLASSA

Tor P16 joukkue isännöi kilpasarjan turnausta Loviisan liikuntahallissa. Sarjakärjessä oleva Tor kohtasi huikeissa tunnelmissa pelatuissa otteluissa sarjakolmosen PSS:n ja kakkosen Oilersin.


Avauspelissä vastaan PSS. Loviisa otti heti ohjat ja pallonhallinnan käsiinsä. Avausmaali nähtiin, kun Tor pääsi ylivoimalle ja Eetu Heino ampuu ajassa 8:17 kaukolaukauksella pallon verkkoon Antti Niemelän syötöstä. Osuma jäi erän ainoaksi.


Toisen erän ensi hetkillä taas asialla Eetu Heino, kaukolaukaus maaliin ja peli 2-0. Syöttöpinna syntymäpäiväsankari Liam Salmiselle. Paikoista huolimatta tässäkin erässä nähtiin vain yksi osuma. Kolmannessa ote edelleen Torilla eikä PSS pääse paikoille. Maalinteossa onnistuivat Liam Salminen (Jesper Jordman) ja Antti Niemelä (Eetu Heino) ja voitto Loviisaan lukemin 4-0.


Turnauksen päätösottelussa vastassa sarjakakkonen Oilers, joka menee toisella minuutilla 0-1 johtoon. Loviisa kuitenkin vastaa ja Max Krogars iskee pelin tasoihin Nils Astikaisen syötöstä. Kun avauserää pelattu reilu 10 minuuttia, alkaa Torin kova liike ja asenne tuottaa tulosta. Joukkue tekee kolmeen minuuttiin kolme maalia ja taululla 4-1. Maalin tekijöinä Zacharias Wahlström (Mio Palomäki), Jesper Jordman (Oliver Mallat) ja Mio Palomäki (Eetu Heino). Erän lopussa Oilers kaventaa ja erätauolle tilanteessa 4-2.


Toisessa Loviisan hallinta jatkui. Erän maalit tehtiin Oilersin verkkoon ja maalintekijöinä Jesper Jordman (Oliver Mallat) ja Zacharias Wahlström (Cristian Stenbäck). Päätöserään lukemissa 6-2. Kolmannessa erässä Oilers kaventaa 3-6, mutta ei missään vaiheessa pysty haastamaan Loviisaa ottelun voitosta. Viimeisellä minuutilla Antti Niemelä (Liam Salminen) ja Liam Salminen (Nella Lukkarinen) huudattivat 200 päistä katsomoa ja pisteet Torille lukemin 8-3.


Tor P16 joukkueessa nähtiin onnistumisia leveällä rintamalla ja joukkue kasvatti johtonsa sarjakärjessä viiteen pisteeseen, kun kaksi ottelua on jäljellä. Voitosta saa kaksi pistettä, joten Tor P16 varmisti sarjan voiton ja lunasti näin paikkansa valtakunnallisessa lopputurnauksessa. 👏

Loviisa kohtaa päätösturnauksessa Askola Areenassa 6.4. sarjakakkoseksi nousseen Tiikerit sekä M-Teamin.

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙


Comentários


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page