top of page

FANTASTINEN JOUKKUE, FANTASTINEN TAISTELU

Loviisan Torin edustus pelasi Divarikarsinnan 3:nnen vaiheen toisen ottelun, kun kotiluolaan vieraaksi saapui ÅIF. Sipoolaiset olivat voittaneet ensimmäisen kohtaamisen 3-1.


Loviisan liikuntahallissa oli huikea pauhu ja tunnelma, kun 446 katsojaa kannustivat joukkuettaan. Neljän minuutin kohdalla ÅIF syötti pallon vaihtoaitionsa eteen, missä oli juuri vaihtotilanne menossa. Tor oletti jäähyn tulevan ja liike jähmettyi vaan pilli ei soinut. ÅIF pääsi vetopaikalle ja pallo sisään. Ajassa 7:30 Loviisa joutui alivoimalle, minkä se kesti. Heti kun Tor oli täysilukuinen, iskivät Andy Hietala ja Jimmy Sved 2 vs 1. Tilanne näytti kuivuvan kasaan, mutta Andy Hietala teki kuin tekikin maalin, vaikka maali olikin pois paikaltaan. Paikkoja oli erässä useampaankin osumaan, mutta erätauolle lukemissa 1-1.


Toisen erän alkua hallitsee edelleen Tor. Eiliseen verrattuna nyt vedot löytävät ÅIF:n maalille saakka ja tolpat kolisivat, mutta sisään ei pallo tietään löytänyt. Sen sijaan ÅIF onnistuu ja siirtyy 1-2 johtoon. Tor pääsee ylivoimalle, jolloin Jim Lill-Smedsin kuti uppoaa ja Tor tasoittaa 2-2. Syötön tarjoili Anssi Kallio. Åif kuitenkin kuittaa nopeasti ja tekee toisenkin, kun pallo heitetään maalille ja pelaaja lyö ilmasta sisään ja peli 2-4. ÅIF jäähyilee erän lopussa ja Tor pääsee jauhamaan 5 vs 3, mutta ei maalia, joten kolmanteen kahden maalin takaa-ajoasemassa.


Kolmannen erän alkuun Juuso Suotula ampuu Torin maalin päähän Niklas Niirasen syötöstä. Loviisa pelaa kelpo alivoiman, minkä jälkeen se vie peliä vahvalla otteella. Paikkoja riittää ja tolpat kolisevat useammankin kerran, mutta punaiset raudat ovat ÅIF:n puolella ja tilanne edelleen 3-4. Lopulta Martin Carlsson tekee tasoituksen 4-4 kovan taistelun päätteeksi Jimmy Svedin syötöstä ja meteli hallissa on huumaava.


Loviisan Tor hallitsee ottelua ja rakentaa paikkoja, mutta ei uppoa. Kesken painostuksen ÅIF käyttää käytännössä ainoan paikkansa ja tekee 4-5. Viimeisen vitosen aikana sama meno jatkuu ja Tor hallitsee, mutta kun tähdet on väärässä asennossa niin ne ovat eikä pallo vaan verkkoon tietään löydä. Lopulta ÅIF voittaa maalein 4-5 ja jatkaa Divarissa kaudella 2023-2024.

💛💙

Loviisan Torin parhaan pelaajan valitsi otteluisäntä Länsi-Kymen Osuuspankki: #97 Juuso Suotula


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

- Valtava pettymys.

- Olen todella ylpeä pelaajista, hieno joukkue, summaa Pekka Palomäki.


Loviisan Tor Edustus pelasi upean runkosarjan ja karsinnat, vaikka se kruunun jalokivi jäikin uupumaan.

❤️Fantastinen joukkue, Fantastiset Fanit❤️

TOR-ÅIF 4-5 (1-1)(1-3)(2-1)

Torjunnat 7-26 (2-4)(2-9)(3-13)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page