top of page

ÅIF VEI ENSIMMÄISEN PELIN

Divarikarsinnan 3.vaiheen 1:n peli pelattiin Sipoossa. Ottelusta muodostui odotetusti tarkka taistelu.

Tor tuli otteluun hyvällä ilmeellä ja hallitsi kenttä tapahtumia ÅIF:n keskittyessä odotetusti puolustamiseen. Loviisalla oli useampikin paikka siirtyä johtoon, mutta paikoista ei palloa sisään saatu. Sen sijaan ajassa 11:30 pallo pomppaa Torin kenttäpuoliskolla laidasta onnekkaasti Torin maalin edustalle ÅIF:n pelaajalle, joka tekee 1-0. Loviisa rakentaa edelleen paikkoja, mutta maalinteosta vastaa ÅIF. Tor on kääntämässä peliä, jolloin pallon saakin ÅIF ja sipoolaiset siirtyvät 2-0 johtoon 13:35. Näissä lukemissa erätauolle.

Toisen erän viidennellä minuutilla ÅIF jo 3-0 johtoon. Tor joutuu alivoimallekin, minkä joukkue hoitaa erinomaisesti. Tor saa pallon erän loppupuolella maaliin, mutta tuomari hylkää osuman virheen vuoksi. Päätöserään kolmen maalin takaa-ajoasemassa.

Päätöserässä sipoolaiset puolustavat Torin hakiessa kavennusta. Viimeisen kympin alkaessa Miko Vaarimo nousee, harhauttaa ja nostaa yläkulmaan ja taululla 3-1. Loviisan jahti jatkuu Sipoon sumputtaessa ja hakiessa vastaiskun paikkoja. Kun ottelua jäljellä kolmisen minuuttia, alkaa Tor hakea kavennusta ilman maalivahtia, mutta osumia ei nähdä ja ensimmäinen osaottelu ÅIF:lle maalein 3-1.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Vastustaja puolusti hyvin, se toki oli odotettavissa.

- Parannettavaa jäi, huomenna me iskemme, sanoo Pekka Palomäki.

Seuraava taistelu pelataan siis sunnuntaina 16.4 Loviisan liikuntahallissa. Ottelu Torin kotiluolassa alkaa klo 16:00. Torille kelpaa vain voitto, jolloin ratkaiseva kolmas peli pelattaisiin Sipoossa perjantaina 21.4.

ÅIF-TOR 3-1 (2-0)(1-0)(0-1)

Torjunnat 16-13(7-5)(2-6)(7-2)