top of page

SUSILAUMA NURIN!

Voittomarssi muuttui trilleriksi

Tor vei avauserän raikkaalla pelillä lukemin 1-3. Toisessa erässä Sudet lisäsi fyysisyyttä, mutta Torin ote piti ja Loviisa johti jo 1-6, kun toista erää vitonen jäljellä.

Liekö Loviisan peliasento hivenen noussut, mutta toisen erän viimeisellä vitosella Sudet tekivät 3 maalia ja peli kaikkea muuta kuin ratkaistu.

Päätöserässä Sudet nousivat ensin maalin päähän ja ajassa 45:39 tasoihin ja tilanne 6-6. Vaan silloin kun sitä eniten tarvittiin, niin esiin astui Torin kolmoskenttä. Arttu Vuorela syötti ja Ronny Blomqvist nosti Torin uudelleen johtoon 6-7.

Ottelun loppu oli huikea trilleri ja katsomot pauhasivat, kun fanit kannustivat omiaan. Ajassa 57:40 Miko Vaarimo täydensi hattutempun iskemällä maalinedustalta 6-8. Heti perään Jarkko Aallonen niittasi rankkarista 6-9 ja tästä Sudet ei enää noussut.

Pisteet Loviisaan. Joukkue osoitti vahvaa luonnetta vääntämällä voiton, vaikka selvä johto menetettiinkin.