top of page

TOR VOITTI HEINOLAN


SB Heinola saapui Torin vieraaksi Loviisaan. Heinola aloittikin sähäkästi ja siirtyi toisella minuutilla 0-1 johtoon- Torin Arttu Vuorela kuittasi nopeasti Joni Kelloniityn syötöstä pelin tasoihin 1-1. Avauserän puolessa välissä jälleen asialla Arttu Vuorela (Ronny Blomqvist), mutta Heinola tasoitti ylivoimalla ja erätauolle lukemissa 2-2.


Toisessa erässä Heinola osui kahdesti reiluun minuuttiin ja yhtäkkiä Loviisa kahden maalin takamatkalla. Tor kuitenkin kokosi rivinsä ja nousi tasoihin Eemeli Teppanan (Eetu Karppinen) ja Niko Oravan (Joni Kelloniitty) maaleilla. Teppanan maali oli ylivoimamaali. Päätöserään tasatilanteessa 4-4.


Kolmannessa erässä pelin ratkaisuksi tuli Heinolan jäähyilyt, joita joukkueelle tuomittiin peräti 6 kpl. Tor maalasi viidesti ylivoimilla ja maaleista kolme kahden miehen ylivoimalla. Päätöserä Torille puhtaasti 5-0 ja pinnat jäivät Loviisaan lukemin 9-4. Loviisa jatkaa sarjaykkösenä.


Päävalmentaja Pekka Palomäki

- Vastustaja puolusti tiiviisti odottaen ja iski hanakasti vastaan. Luotettiin kuitenkin vahvasti, että lopulta kääntyy meille. Kun tarjottiin niin siihen myös vahvasti tartuttiin. Hatunnosto ukoille, hankala peli, mutta maltti piti.


Torin edustusjoukkueella on peleistä nyt taukoa. Sarja jatkuu 8.1.2022 Happee Steamersin vieraana Jyväskylässä ja 14.1.2022 kotiluolaan saapuu Sudet SB Kouvolasta.


Tor paras pelaaja: #12 Arttu Vuorela🔥🔥🔥

Tähdistö

⭐️⭐️⭐️ #36 Matias Palm

⭐️⭐️ #87 Joni Kelloniitty

⭐️ #10 Miko Vaarimo

Tor nälkäisin pelaaja: #11 Nicolas Malmberg


Tor paras pelaaja #12 Arttu Vuorela

TOR-SB Heinola 9-4 (2-2)(2-2)(5-0)

Torjunnat 6-19

Miko Vaarimo 3+1

Arttu Vuorela 2+0

Eetu Karppinen 1+1

Joni Kelloniitty 0+2

Eemeli Teppana 1+0

Niko Orava 1+0

Anssi Kallio 1+0

Matias Palm 0+1

Andreas Hietala 0+1

Ronny Blomqvist 0+1

Jarkko Aallonen 0+1

コメント


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page