top of page

Tor matkasi Kuopioon - VehVe haastoi kunnolla


Loviisan Torin miesten edustusjoukkue maakuntamatkaili Kuopioon Vehmersalmen Veasn vieraaksi viime lauantaina. Suomisarjan ottelusta muodostui kaksijakoinen eikä helpolla Loviisan Tor Kuopiohallissa päässyt.


Pelin toisella minuutilla Niko Orava siirsi Torin 0-1 johtoon Luca Rillan syötöstä. Loviisan peli ei kuitenkaan soljunut vaan pikemminkin ajeltiin puolivaloilla. Vastustaja sens sijaan hyödynsi paikkansa ja kaksi seuraavaa osumaa teki VehVe. Erätauolle mentäessä kotijoukkue johti 2-1.


Toisessa erässä ajassa 23:36 tasoitti Pyry Forsman Conny Lindblomin syötöstä pelin 2-2:een. VehVe siirtyi kuitenkin jo minuutin kuluttua uudelleen johtoon. Ajassa 28:23 ja 28:41 teki VehVe tilanteeksi jo 5-2 ja Loviisan Tor otti aikalisän.


Päävalmentaja Pekka Palomäki:

- Hankala ensimmäinen erä jatkui toiseenkin. Vastustajan pari nopeaa maalia pakotti ottamaan aikalisän. Viesti oli karsia turha ihmettely pallollisena ja alkaa kampeamaan maali kerrallaan lähemmäksi. Kokoonpanoakin vähän muutettiin, toteaa Palomäki.


Aikalisä toimi ja Loviisa tuli peliin uudella ilmeellä. Kuitenkin ajassa 31:51 VehVe pääsi kokeilemaan rangaistuslaukauksella, mutta maalissa Henri Haapaniemi torjui sen hienosti. Vain puoli minuuttia edellisestä sivalsi Jim Lill-Smeds kavennuksen Matias Palmin syötöstä ja peli 5-3. Torin peli jatkui väkevänä. Pelikello näytti 35:31 kun Pyry Forsman syötti ja Tatu Könönen viimeisteli ja peli 5-4. Minuutti edellisestä nähtiin kuinka kapteeni Conny Lindblom iski pelin tasoihin Niko Oravan syötöstä ja 5-5 lukemissa päätöserään


Päätöserä alkoi tasaisena. Kolmannen erän puolessa välissä peli oli edelleen tasan, kunnes Jim Lill Smeds osuu toistamiseen ja Tor siirtyy johtoon 5-6. Syötön tarjoili Tatu Könönen. VehVelle tarjoutui tasoituspaikka, kun Tor otti 2 minuutin rangaistuksen, mutta Loviisa kesti. Ajassa 56:30 Conny Lindblom osuu toistamiseen ja peli 5-7. Syöttäjänä toimi Jere Jokinen. VehVe haki aikalisästä keinoja ja pyrki pelaamaan viimeiset minuutit ilman maalivahtia 6 vs 5. Maalin teossa onnistui kuitenkin vain Tor, kun Tatu Könönen teki loppulukemat 5-8 tyhjään maaliin.


Päävalmentaja Pekka Palomäki:

- Pelin alkupuolisko jätti kaikille mietittävää. Ei ole varaa antaa yhtään eteen ja myös valmennuksen on otettava koppia valmistautumista ajatellen. Henkka hoiteli rankkarin ja nopeasti noustiin tasoihin. Kolmannessa kääntyi meille, iso hatunnosto jätkille!, kehuu Pekka Palomäki


Loviisan Torin Suomisarja jatkuu kotiottelulla lauantaina 24.10., jolloin klo 15.00 alkavassa ottelussa vastaan tulee Kosken Dynamo.


Ottelun tilastot

VehVe - Tor 5-8 (2-1)(3-4)(0-3)

Conny Lindblom 2+1

Tatu Könönen 2+1

JIm Lill-Smeds 2+0

Niko Orava 1+1

Pyry Forsman 1+1

Matias Palm 0+1

Jere Jokinen 0+1

Luca Rilla 0+1

Henri Haapaniemi (mv) 13 torjuntaa


Lisäinfoa ottelusta:

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/216179/yhteenveto

Sarjataulukko

https://salibandy.fi/tulospalvelu/595/7319/7887


Kuva Carita Liljendahl

Teksti Petri Vauhkonen

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page