top of page

TOR VALMIINA KAUTEEN

Torin harjoitusottelu Imatran Voimaa vastaan on juuri alkamassa. Istumme Loviisan liikuntahallin kahviossa Ray ”Bakke” Backmanin ja päävalmentaja Pekka Palomäen kanssa ja keskustelemme joukkueesta ja tulevasta kaudesta.


Ray on yksi miesten edustusjoukkueen merkittävistä taustavoimista.

Ray Backman

- Neljä vuotta olin valmennushommista täysin sivussa. Toki kotikaupunkini joukkuetta Loviisan Toria tiiviisti seurasin ja näin, että joukkue menee hyvään suuntaan.

- Syntyi halu auttaa ja kaikki onkin mennyt todella mutkattomasti.


Loviisan Torin valmentajista Pekka Palomäellä ja Arto Malleniuksella on pitkä yhteinen historia Backmanin kanssa. Pexi ja Nage voittivat Bakken valmennuksessa aikoinaan A- ja B-junioreiden SM-tasolta kultaa, hopeaa ja kahdesti pronssia.


Pekka Palomäki on erittäin tyytyväinen saadessaan Backmanin taustatueksi.

- Rayn panos joukkueen rakentamisessa sekä taustoilla on ollut todella tervetullut lisä.

Viime kaudella Tor esitti vahvoja otteita, vaikka joukkueessa oli paljon nuoruutta ja ensikertalaisia. Joukkue on nyt vuotta kokeneempi, mutta joukkuetta rakennettaessa myös kokemusta on tietoisesti haettu lisää, vaikka joukkueessa Niklas Niiranen, Andy Hietala ja Joni Kelloniitty jo olikin.


Ray Backman on ollut aktiivisesti rakentamistyössä mukana.

- Olen taustavoima ja työkalu, jota valmennus voi käyttää. Pyrin auttamaan kaikella kokemuksellani

- Kun olen ollut yhteydessä pelaajiin, ei markkinointipuheita ole tarvinnut. Loviisan hyvä vire on ollut tiedossa, kertoo Bakke.

💛💙

Uudet pelaajat Taskinen ja Suotula


Uusina pelaajina Torin edustuspaidan vetävät ylleen Olli Taskinen ja Juuso Suotula. Olli Taskinen on hankkinut liigakokemusta Tikkurilan Tiikereissä ja Kouvolan Susien kasvatti Juuso Suotula vastaavasti miesten U19 Suomen maajoukkueessa yhdessä Torin Miko Vaarimon kanssa.


Paluumuuttajat Lindblom, Sved, Tolvanen ja Ahtiainen


Paluumuuttajia joukkueessa ovat Conny Lindblom (Rangers), Jimmy Sved (Hawks), Jesse Tolvanen (SB Vantaa) ja maalivahti Riku Ahtiainen (Blackbirds).

Backman on tyytyväinen uusiin ja paluumuuttaneisiin pelaajiin.

- Vahvaa osaamista ja ennen kaikkea kokemusta tuovat Jimmy Sved, Jesse Tolvanen ja Olli Taskinen.

- Juuso Suotulalta löytyy ratkaisuvoimaa ja Riku Ahtiainen on erinomainen veska paikkaamaan viime kaudella mainiosti pelannutta Olli Härkästä, joka opiskelujen takia muutti Rovaniemelle.

- Conny Lindblom on yksi Torin ikoneista ja kantavista voimista.

Palomäki yhtyy Backmanin näkemykseen

- Joukkueessa sopiva määrä vaihtuvuutta ja uudet pelaajat istuneet ryhmään paremmin kuin hyvin.

💛💙

Tulevalle kaudelle päävalmentaja Palomäki ei asettele tulostavoitteita.

- Puhtaalta pöydältä tässä taas lähdetään ja hyvillä mielin kohti kauden alkua, pohtii Palomäki ja jatkaa

- Askel kerrallaan, laadukkaalla harjoittelulla ja yhdessä tekemisellä meillä on mahdollisuus olla hyviä. Sarja on kova eikä pinnan pinnaa tule tänäkään vuonna helpolla.


Ray Backman on samoilla linjoilla

- Toivon, että parin kauden nousujohteinen kehitys mitä olen ilolla katsomosta seurannut, saisi jatkoa. Tulos seuraa kyllä sitten perässä, päättää karismaattinen ja selkeä sanainen Ray Backman.Loviisan Tor avaa sarjapelikautensa 16.9, jolloin se kohtaa vieraissa Porvoon Salibandyseuran. Ensimmäinen kotiottelu on lauantaina 8.10 Kouvolan Susia vastaan.

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Komentarze


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page