top of page

TOR VOITTI TROOPERSIN

TOR VOITTAA! Tor kohtasi kotiluolassaan SB Troopersin Imatralta. Avauserä lähti vahvasti käyntiin ja etenkin ykkösketju Jarkko Aallonen-Andy Hietala-Luca Rilla pakkeinaan Matias Palm ja Eetu Karppinen aiheuttivat vastustajalle päänvaivaa. Erän molemmista maaleista vastasi Tor ja kyseinen ykköskenttä, kun Jarkko Aallonen (Luca Rilla) ja Luca Rilla (Matias Palm) osuivat kumpainenkin kerran. Peli oli tarkkaa, eikä vetoja kohti maalia juuri nähty.

Toisessa erässä ottelu kulki avauserän tapaan Torin hienoisessa otteessa, joskin Troopersillakin oli paikkansa. Torjunnoissa Troopers ensimmäisen erän tapaan itse asiassa edellä, mutta tämäkin jakso Torille lukemin 2-0. Loviisan maaleista vastasivat Luca Rilla (Jarkko Aallonen) ja Niko Orava.

Päätöserässä Troopers kavensi ajassa 47:27 ja viimeiset viisi minuuttia imatralaiset hakevat kavennusta ilman maalivahtia, mutta Tor pitää johtonsa, vaikka 5 sekuntia ennen loppusummeria Troopers lukemia kaunisteleekin. Hyvä päätöserän taistelu Troopersilta, mutta pinnat jäävät Loviisaan maalein 4-2. Päävalmentaja Pekka Palomäki: - Ei varmasti ollut kauden timanttisin esitys. Rikkonainen treeniviikko sairasteluineen näkyi. - Pinnat kuitenkin vähän nihkeämmälläkin esityksellä ja hommat jatkuvat, toteaa Pekka Palomäki.

Voitolla Tor nousi sarjakärkeen.

Loviisan Torin faneille tarjotaan tiistaina 30.11 ainutlaatuinen salibandykokemus, kun Loviisan Tor pelaa ottelun Helsingin MM-kisoihin valmistautuvaa Kanadan miesten maajoukkuetta vastaan! Ottelu Loviisan liikuntahallissa alkaa klo 18:30. Tor paras pelaaja: #51 Jarkko Aallonen

Tähdistö #51 Jarkko Aallonen #91 Olli Härkänen #63 Luca Rilla Tor nälkäisin pelaaja: #12 Arttu Vuorela

TOR-SB Troopers 4-2 (2-0)(2-0)(0-2) Torjunnat 14-12 (3-2)(6-5)(5-5) Luca Rilla 2+1 Jarkko Aallonen 1+1 Niko Orava 1+0 Matias Palm 0+1 Olli Härkänen (mv)