top of page

BACK TO KOTILUOLA!🙌

Loviisan Torin miesten edustusjoukkue pääsi taas kotiluolaansa, mihin vieraaksi oli saapunut Voima Imatralta. Tor aloitti vahvasti ja ajassa 2:04 Jimmy Svedin napakka pystysyöttö löytää maalin edestä Jesse Tolvasen, joka ohjaa tilanteeksi 1-0. Vajaa vartti pelattu, kun Eemeli Teppana virittää ja sivaltaa lukemiksi 2-0 Anssi Kallion syötöstä. Avauserä hyvin Loviisan näpeissä.


Toisessa Voimalle tuomittiin 2+2 ja maali nähtiinkin, mutta sen teki alivoimalla Voima ja taululla 2-1. Loviisa kuitenkin siirtyi uudelleen kahden maalin johtoon, kun Anssi Kallio ampui ylivoimamaalin Juuso Suotulan syötöstä. Päätöserään tilanteessa 3-1.

#22 Anssi Kallio 1+1, Torin paras pelaaja

Kolmannessa erässä Tor pääsi kokeilemaan uudelleen ylivoimalla, mutta Voima kesti ja heti tultuaan täysilukuiseksi vieraat kavensivat lukemiksi 3-2. Torin Miko Vaarimo kuittasi vain 22 sekuntia myöhemmin ampuen tärkeän maalin ja Loviisa taas kahden maalin karussa. Ottelun lopussa Voima haki uutta juonta kavennukseen aikalisällä ja ilman maalivahtia pelaten, mutta lopulta se oli Torin Niko Orava, joka iski loppulukemiksi 5-2 Jarkko Aallosen syötöstä. Tämä oli jo Nikon kolmas viime hetken maali peräkkäisissä otteluissa.

💛💙

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Olimme parempi paikallaolijoista ja sehän riittää, Palomäki tuumaa ja jatkaa.

- Vastus oli tänään hyvä, tasaviisikoin oltiin sen piirun verran edellä.

Loviisan Torin miesten edustusjoukkueella on nyt kahden viikon pelitauko. Seuraava ottelu on lauantaina 19.11, jolloin joukkue matkustaa Siuntioon S.S. Stormin vieraaksi.

💛💙

Loviisan Tor paras pelaaja #22 Anssi Kallio 🔥

⭐️⭐️⭐️ #22 Anssi Kallio

⭐️⭐️ #62 Jesse Tolvanen

⭐️ #47 Riku Ahtiainen

TOR-Voima 5-2 (2-0)(1-1)(2-1)

Torjunnat 10-28 (3-8)(3-9)(4-11)

Anssi Kallio 1+1

Eemeli Teppana 1+0

Niko Orava 1+0

Jesse Tolvanen 1+0

Jarkko Aallonen 0+1

Jimmy Sved 0+1

Conny Lindblom 0+1

Juuso Suotula 0+1

Riku Ahtiainen (mv) 83,33%

Salibandy TV koko ottelu

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Commentaires


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page