top of page

DIVARIKARSINTA VARMISTUI!

Torin edustus pelasi toiseksi viimeisen runkosarjan ottelun GrIFK:ta vastaan Kauniaisissa. Bussilastillinen Torin kannattajia loivat otteluun mainion tunnelman.


Avauserään Tor tuli aktiivisella ilmeellä ja istahti kuskin paikalle. Paikkoja rakentui, mutta osumat antoivat odottaa itseään. Hiukan jobin postiakin tuli, kun joukkue joutui pelaamaan suurimman osan avauserästä ja koko toisen erän kahdella sentterillä. Tämä ei haitannut, sillä ajassa 12:18 Jarkko Aallonen syötti Mikael Fredrikssonille, joka jatkoi suoralla vedolla jalkojensa vierestä ja pallo sisään. Vajaa 16 minuutin kohdalla Juuso Suotulan maila puhui ja peli 0-2. Syötön tarjoili Conny Lindblom. 0-3 osuman viimeisteli komealla kaukolaukauksella Conny tykittäen ylivoimalla Niklas Niirasen syötön maaliin. Avauserä vahvasti Torin otteessa.


Toisen erän alkuun Tor pääsi pelaamaan 5 vs 3 ylivoimaa, mutta ei maaleja. Sen sijaan Grani sai alivoimasta selvittyään boostia peliinsä parantaen liikettä. Samaan aikaan Torille alkoi tulla pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä ja lopulta ajassa 26:51 kotijoukkue kavensi tilanteeksi 1-3. Loviisan hermostunut peli jatkui, mutta Grani ei momentumiaan saanut hyödynnettyä, vaan sen sijaan kapteeni Niklas Niiranen tykittää Eemeli Teppanan tarjoilusta pallon sisään. Toinen erä tasan 1-1 joten kolmanteen lukemissa 1-4.

#10 Miko Vaarimo tehoili 1+2, kuva Dick Bärlund

Kolmannessa erässä Miko Vaarimo nousee hyökkäyskulmasta, kaartaa keskelle ja kiskaisee taululle 1-5. Syötön antoi Niko Orava. Grani haki ryhtiä aikalisällä ja sitä löytyikin, sillä se tuplasi hyökkäyspäässä, anasti pallon ja kavensi 2-5. Loviisan Anssi Kallio kiskaisi ylivoimalla 2-6 Vaarimon syötöstä ja peliaikaa viisi minuuttia jäljellä. Viimeisellä minuutilla Mikael Fredriksson pääsi kahden veskan kanssa ja kiepauttikin rankkariharhautuksella 2-7. Loppulukemat 2-8 teki Anssi Kallio ja tähänkin syötön jakoi Miko Vaarimo.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Ottelun ensimmäisessä oltiin todella hyviä, toteaa Palomäki.

- Toiseen erään jouduttiin vähän muokkaamaan viisikoita, voi olla että se vähän sekoitti.

- Silti jänteen pitäisi kestää paremmin läpi pelin.

- Kolmanteen sitten taas parannettiin, päättää Palomäki.


Voitolla Tor varmisti vähintään runkosarjan toisen sijan ja paikan Divarikarsintaan. Joukkueella on yksi runkosarjan peli jäljellä ja voitto siitä toisi myös runkosarjan voiton. Ottelu SBS Kingsiä vastaan pelataan lauantaina 11.3. Peli alkaa klo 18:00.

💛💙

GrIFK-TOR 2-8 (0-3)(1-1)(1-4)

Torjunnat 35-18 (10-6)(8-6)(17-6)

Miko Vaarimo 1+2

Anssi Kallio 2+0

Mikael Fredriksson 2+0

Niklas Niiranen 1+1

Conny Lindblom 1+1

Juuso Suotula 1+0

Eemeli Teppana 0+1

Niko Orava 0+1

Jarkko Aallonen 0+1

Andreas Hietala 0+1

Riku Ahtiainen min.90,00% (18/20)

- torjuntatilastoissa epäselvyyttä

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page