top of page

HUIKEA TAISTELU - MAHTAVA TUNNELMA!

Loviisan Tor ja Pelicans salibandy kohtasivat Suomisarjan kärkiottelussa Loviisan kotiluolassa. Ottelusta muodostui kovatasoinen taistelu ja upea tapahtuma.

Torin fanien rumpuryhmä oli saanut vahvistusta bassorummusta ja tunnelma hallissa oli huikea. Vauhti ja intensiteetti oli pelissä alusta alkaen kova. Ajassa 4:56 Anssi Kallio sai aavistuksen enemmän aikaa virittää ja numero 22 sivalsikin ottelun avausosuman. Syötön tarjoili Eemeli Teppana. Avauserää oli jäljellä reilu puolitoista minuuttia, kun Pelicans onnistui tasoittamaan kaukolaukauksella, mikä löysi tiensä useamman pelaajan välistä aina verkkoon saakka. Erätauolle tilanteessa 1-1.

Heti toisen erän avausvaihtoon Pelicans siirtyi 1-2 johtoon. Pelin taso säilyi hyvänä ja vauhtia riitti. Paikkoja oli kummallakin joukkueella, mutta torjuttavaksi asti ei palloja juuri tullut, sillä pelaajien blokkipeli oli tasokasta. Pelicansilla oli mainio paikka kasvattaa johtoaan päästyään ylivoimalle, mutta Tor kesti. Päätöserään Tor lähti maalin takaa-ajoasemassa.

#88 Mikael Fredriksson teki kolmannessa erässä tyylipuhtaan hattutempun 3+0 kuva Dick Bärlund

Kolmannessa erässä esiin nousi #88 Mikael Fredriksson. Ensin mies iski maalin edestä pelin tasoihin. Upean esityön ja syötön maalin takaa tarjoili Andy Hietala. Viisi minuuttia myöhemmin jälleen asialla 88 ja Tor johtoon 3-2. Syöttöpinna Jarkko Aalloselle. Pelikello näytti 52:14 ja yleisö mylvii, kun Jim Lill-Smeds syötti maalin takaa ja jälleen paikalle nousi Mikael Fredriksson, joka iski tyylipuhtaan hattutempun eli kolme peräkkäistä maalia ja Tor johti 4-2.

Pelicans pääsi ylivoimalle, haki juonta aikalisällä ja pelasi ilman maalivahtiakin, mutta Tor ja maalissa Riku Ahtiainen taistelivat ja kestivät, eikä Pelicans enää maalannut. Sen sijaan viime sekunneilla Miko Vaarimo teki loppulukemiksi 5-2 Eemeli Teppanan syötöstä ja kolme sarjapinnaa jäi Loviisaan.

Loviisan liikuntahallissa nähtiin kahden erinomaisesti pelanneen joukkueen fantastinen taistelu, missä upea yleisö eli loistavasti mukana alusta loppuun.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Hatunnosto koko joukkueelle! Hieno heittäytyminen pelille, vastustaja oli todella kovaa luokkaa, sanoo Palomäki.

- Kiitos ja kumarrus kuuluu myös yleisölle, upea tuki! kiittää Pekka Palomäki.

KIITOS FANIT! 👏❤️

Voiton myötä Tor vankisti asemaansa sarjakärkenä, kun runkosarjaa jäljellä 4 ottelua. Perjantaina 17.2 joukkue matkustaa Imatralle, missä se kohtaa Voiman. Peli alkaa klo 19:00

💛💙

Otteluisäntänä toiminut Värisilmä edustajanaan Tor-ikoni Jonas Hällfors palkitsi Lovisan Torin parhaan pelaajan sekä jakoi tähdet: