top of page

KARNEVAALIT KAUDEN PÄÄTTEEKSI!

Loviisan Tor Edustus kohtasi kauden viimeisessä ottelussa O2-JKL Akatemian kotiluolassa. Samaan aikaan pelattu P22 SM-sarjan ottelu verotti osaltaan rosteria, mutta se ei menoa haitannut. Pelissä Tor Edustuksen kokoonpanossa debytoivat Liam Salminen ja maalivahti Thor Lind.

Avauserä oli Torin hallintaa, mutta vastustajan maalikehikko ja etenkin maalivahti olivat kuumina. Lukuisista tonteista huolimatta avausmaalia saatiin odottaa erän puoleen väliin saakka, jolloin Jonas Hällfors teki ylivoimalla Joni Niirasen syötöstä erän ainokaisen. Erätauolle lukemissa 1-0.

Toisessa pelinhenki jatkui samana eli Tor painoi päälle ja nyt alkoi pallokin löytää tiensä verkkoon. Vajaassa kuudessa minuutissa Leon Koivuneva osui kahdesti Niirasen veljesten syötöistä. 2-0 tarjoili Niklas ja 3-0 Joni. Ajassa 31:33 Joni Niiranen teki vastaavasti Leon Koivunevan syötöstä 4-0 ja O2-JKL:n selkäranka taittui. Tor paukutti reilu minuuttiin vielä kaksi osumaa maalintekijöinä Jim Lill-Smeds (Jere Jokinen) ja Joni Kelloniitty (Joni Niiranen). Puolisen minuuttia ennen erätaukoa Jarkko Aallonen teki ylivoimalla 8-0 Andy Hietalan syötöstä.

2008 syntynyt #14 Liam Salminen 3+0 (vasemmalla 😉) ja 1981 syntynyt #16 Joni Niiranen 1+4

Kolmannessa erässä kentälle pääsi isänsä Peik Salmisen pelinumerolla pelaava Liam Salminen. Liam kiitti kunniasta ja teki ajassa 43:44 8-0 ja ajassa 46:29 9-0. Syöttäjinä Leon Koivuneva ja Joni Niiranen. 10-0 teki Jim Lill-Smeds syöttäjänä maalivahti Riku Ahtiainen ja 11-0 ja 12-0 Andy Hietala, joista jälkimmäiseen syötön tarjoili Oscar Arnkil. Kuin kirsikaksi kakun päälle sivalsi Liam Salminen hattutempun debyyttiottelussaan Leon Koivunevan syötöstä ja yleisö ulvoi. Tor voitti pelin puhtaasti maalein 13-0.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki oli ottelun jälkeen tyytyväinen.

- Tyylikkäästi laitettiin kausi pakettiin.