top of page

TOR KOHTASI NAANTALIN

Tor Edustuksen Suomisarjan toiseksi viimeinen ottelu pelattiin Naantalissa. Torille ottelussa ei käytännössä panosta, mutta Naantalille pisteet olisivat tärkeitä.

Ottelun alkuun SB Naantali käänsi nopeasti ja teki 1-0 johtomaalin 2 vs 1 tilanteesta. Ajassa 12:58 Loviisa lähtee paineen alta oman maalin takaa, mutta pallo löytää tiensä verkkoon ja Naantali 2-0 johtoon omalla maalilla. Tuska kasvaa entisestään, kun SB Naantali tekee ylivoimalla jo 3-0. Erän lopussa Tor pääsee ylivoimalle ja se käytetään, kun ajassa 19:29 Joni Niiranen laukoo Niklas Niirasen syötöstä pukukoppimaalin ja taululla 3-1.

Toisessa erässä ehditään pelata vajaa viisi minuuttia, kun Jonas Hällfors kaventaa 3-2 Oscar Arnkilin syötöstä. Tor jäähyilee ja lopulta Naantali tekee 4-2 ylivoimalla. Vaikka Tor niskan päällä, niin päätöserään mennään toisen erän tapaan kahden maalin takaa-ajoasemassa.

Päätöserän alkupuolen Tor tulee vahvasti. Ensin Conny Lindblom ampuu kaukaa, pallo maalille mistä Niko Orava kaventaa 4-3. Ajassa 46:26 Jarkko Aallonen karvaa vahvasti, riistää pallon ja ujuttaa sen alakulmaan ja peli tasan 4-4. Loviisa siirtyy ajassa 49:30 ensi kerran ottelussa johtoon, kun Olli Taskinen tekee maalin kulmalta Niklas Niirasen syötöstä 4-5.

Tor Edustus ei yltänyt parhaimpaansa Naantalissa.

Naantali kuitenkin tasoittaa pelin ja kun paikoista huolimatta ei maaleja enempää nähdä, ratkaistaan voittaja ja ekstrapiste jatkoajalla. Siinä ote ja paikat taputella peli Torilla, mutta se on Naantalin veto kun uppoaa ja SB Naantali voittaa jatkoajalla maalein 6-5.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki oli lyhytsanainen

- Ulospuhaltaneen oloinen esitys tänään. Mentiin oikomaan, toteaa Palomäki

Loviisan Tor edustuksella runkosarjaa jäljellä yksi ottelu. Lauantaina 24.2 joukkue kohtaa kotiluolassa O2-JKL Akatemian. Ottelu alkaa klo 15:00