top of page

TOR TAKOI AVAUSERÄSSÄ!

Tor Edustus kohtasi kotiluolassa Forssan Suupparit. Ennen ottelun alkua Loviisan kaupunki palkitsi Miko Vaarimon Loviisan vuoden 2023 urheilijana.

Valmennus oli nostanut avauskentälliseksi 3H-ketjun Holm-Hietala-Hällfors pakkeinaan Lill-Smeds ja Jokinen. Kenttä kiitti kunniasta, kun Samuli Holm ampui avausmaalin jo 30 sekunnin pelin jälkeen Andy Hietalan syötöstä. Kyseisen kentän toinenkin vaihto tuotti tulosta, sillä ajassa 3:13 Jonas Hällfors teki Samuli Holmin syötöstä ja peli 2-0.

Avauserässä Tor oli tehokas. Conny Lindblom iski 3-0 (Anssi Kallio) ja Niko Orava 4-0 (Olli Taskinen) kun vajaa 12 minuuttia oli pelattu. FoSu kavensi 4-1, mutta Tor vastasi. Kapteeni Oscar Arnkil murtautui läpi ja teki yksilösuorituksella 5-1. Kahden pelaajan ylivoimalla Olli Taskinen ampui 6-1 Joni Niirasen tarjoilusta ja vielä hetki ennen erätaukoa sivalsi Anssi Kallio pitkän kantin päätteeksi taukonumerot 7-1 Conny Lindblomin syötöstä.

Toisessa vyöry tasoittui. Kumpainenkin joukkue onnistui maalinteossa kertaalleen ja päätöserään tilanteessa 8-2. Torin maalista vastasi Niko Orava, joka riisti pallon, nousi ja ampui pallon verkkoon.

#3 Samuli Holm (2+1) palkittiin Loviisan Torin parhaana pelaajana. Kuva Benny Liljendahl/Nya Östis

Kolmatta ehti kulua vain 7 sekuntia ja taas asialla 3H, kun Holm teki ja Hällfors syötti. FoSu Kaunisteli lukemiksi 9-3 ja tässä tilanteessa edettiin viimeiselle kympille. Sen aikana Tor onnistui vielä neljästi. Maalintekijöinä Leon Koivuneva (Eetu Karppinen), Jonas Hällfors (Andy Hietala), Olli Taskinen (Joni Niiranen) ja ottelun viimeisellä sekunnilla ylivoimalla Conny Lindblom (Jim Lill-Smeds). Pisteet Loviisaan maalein 13-3.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Todella tehokas ensimmäinen erä meiltä, ihan eivät lukemat vastaa tapahtumia. Jänne pidettiin tarpeeksi kireällä.

Tor edustus pelaa seuraavaksi kaksi vieraspeliä. 10.2 Lahdessa vastassa Pelicans SB ja 17.2 Naantalissa SB Naantali. Runkosarjan päättää peli kotiluolassa 24.2, jolloin vieraaksi saapuu 02-Jyväskylä.