top of page

KINGS NURIN VIERAISSA!

Edustusjoukkue pelasi Suomisarjan ottelun Espoossa SBS Kingsin vieraana.

#10 Miko Vaarimo 2+2

Avausmaalin teki kotijoukkue reilu kahden minuutin jälkeen, mutta Loviisa kuittasi nopeasti, kun Juuso Suotula ampui 1-1. Torilta nihkeä lähtö, mutta joukkue ryhdistäytyi vaikka ei lentoon lähtenytkään. Enempää maaleja ei nähty ja erätauolle lukemissa 1-1.

Toiseen erään tuli sisuuntunut Tor ja joukkue onnistui neljästi pitäen oman maalinsa puhtaana, joten kolmanteen tilanteessa 1-5. Kolmannessa Loviisa siirtyi 1-6 johtoon ja peli alkoi olla selvä. Lopullinen niitti nähtiin reilu viisi minuuttia ennen loppua, kun tilanne jo 1-7. Kaiken kaikkiaan päätöserässä Loviisa maalasi neljästi, joista kaksi tyhjiin. Kingskin kaunisteli lukemiaan ja lopulta voitto Torille lukemin 4-9.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Hyvin reagoitiin ja vastattiin ensimmäisen erän hankaluuksiin, pohtii Pekka "Pexi" Palomäki.

- Toiseen erään joukkueelta vahva tekeminen, siihen todella tyytyväinen, päättää Palomäki.

Loppuvuoden pelit Tor pelaakin kotiluolassa. Lauantaina 10.12 klo 15:00 taistellaan Itä-Uudenmaan Derby, kun vastassa PSS. Perjantaina 16.12 vieraana SBS Wirmo ja lauantaina 17.12 SC Wolves.