top of page

KOLMAS ERÄ TOI VOITON!

Miesten Edustus kohtasi vieraspelissä Sudet Salibandyn Kouvolassa Mansikka-Ahon liikuntahallissa, minne kotijoukkueen hienosti järjestämään ottelutapahtumaan oli saapunut yli 300 katsojaa.

Tor lähti peliin vajaalla kolmella kentällä. Avaukseen Suotula-Taskinen-Carlsson pakkeinaan Lindblom ja Kelloniitty, toisessa Vaarimo-Aallonen-Kallio ja pakkeina Teppana-Arnkil. Suotula ja Vaarimo pelasivat vasenta laitaa vuorotellen ja kolmannen sentterinä Hietala ja oikeassa Holm. Pakit Sved ja Karppinen.

Avausvitosella Loviisan pelissä hiukan hosumisen tuntua, vaikka vetoja saatiinkin aikaan. Kotijoukkue Sudet sen sijaan oli tehokas ja ampui pallon kahdesti Torin verkkoon puolen minuutin sisään ja Tor 2-0 tappiolla, kun peliä pelattu seitsemän minuuttia. Erää oli jäljellä reilu kaksi minuuttia, kun laiturit Vaarimo ja Kallio paineistavat pakkia maalin takana. Pallon saa Kallio joka syöttää maalin eteen nousseelle Eemeli Teppanalle ja Eemeli kiskaisee lukemiksi 1-2. Tässä tilanteessa erätauolle.

#51 Jarkko Aallonen oli yksi voiton avaimista tehoillaan 0+3

Toisessa Torin pelin taso ja ote kohenee.

Ajassa 30:23 Niirasen poissa ollessa kapteenin nauhaa kantanut Aallonen nousee vasenta laitaa, syöttää poikittain oikeaan Kalliolle, joka sivaltaa suoraan syötöstä pelin tasoihin. Osuma jää toisen erän ainoaksi, joten päätöserään lukemissa 2-2.

Kolmannessa erässä ajassa 48:57 Martin Carlsson syöttää oikeasta laidasta keskelle Olli Taskiselle, joka ottaa pari askelta sivuun ja ampuu Torin ensi kerran johtoon 2-3.

Vain parikymmentä sekuntia myöhemmin Eemeli Teppana katkoon, pallo pomppaa eteen Miko Vaarimolle, joka nousee oikeaa laitaa. Miko siirtää keskelle Aalloselle, Aallonen edelleen oikeaan laitaan Kalliolle, mistä Anssi ampuu korkeasta polviasennosta taululle 2-4.

Erän edetessä Tor selvittää alivoiman ja kun ajassa 55:34 Miko Vaarimo nostaa maalin edestä kattoon 2-5 Jimmy Svedin syötöstä, alkaa ilmassa olla ratkaisun makua. Sudet kuitenkin kaventaa ylivoimalla ilman maalivahtia lukemiksi 3-5 ja peliä vajaa kaksi minuuttia pelaamatta. Susien pelatessa ilman maalivahtia Miko Vaarimo ampuu oman maalin edestä pallon tyhjään maaliin ja viimeisellä minuutilla Riku Ahtiainen torjuu rangaistuslaukauksen, niin Tor voittaa maalein 3-6.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Avauserä melko hätäinen kaikkinensa, pohtii Palomäki.

- Saatiin pelin edetessä kuitenkin tilanne rauhoitettua ja otettiin kontrolli.

- Hyvin haastoi kotijoukkue ja hyvä tapahtuma!, kiittää Palomäki

Torin pelit jatkuvat perjantaina 3.2 Nummelanharjun liikuntahallissa, missä Tor kohtaa Vihdin Salisudet. Ottelu alkaa klo 19:00.