top of page

KOLMAS KERTA TODEN SANOO!

Loviisan Torin miesten edustuksen kolmas Suomisarjan ottelu oli sekin vieraspeli, kun Tor matkasi SB Vantaan vieraaksi. Kahdessa aiemmassa oli tullut tappiot. Tällä kertaa avauserässä nähtiin dynaaminen Tor ja etenkin Miko Vaarimo oli liekeissä.

#10 Miko Vaarimo 3+1

Miko painoi ensimmäisessä erässä hattutempun syöttäjinä Niko Orava, Anssi Kallio sekä Eemeli Teppana. Maalinteossa lisäksi onnistui Jarkko Aallonen (Martin Carlsson), joten erätauolle mentiin lukemissa 0-4.

Toisessa erässä Olli Taskinen teki rangaistuslaukauksesta 0-5 ja kun Jimmy Sved (Olli Taskinen) iski 0-6 ottelun puolessa välissä, otti SB Vantaa aikalisän. Vantaan kavennus nähtiin heti aikalisän jälkeen ja toisen maalin kotijoukkue teki ylivoimalla. Päätöserään mentäessä taululla lukemat 2-6.

Kolmannessa ei Tor antanut SB Vantaalle todellista saumaa ja vei erän maalein 1-5. Loviisan maaleista vastasivat Martin Carlsson (Jarkko Aallonen), Anssi Kallio (Miko Vaarimo), Olli Taskinen, Jesse Tolvanen (Andy Hietala) ja lopuksi tyhjiin Anssi Kallio toistamiseen.

Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki: -Tuon määrän hommia se vaatii jos halutaan voittaa. - Saatiin pelin alkupuoliskolle ne onnistumiset, mitä ollaan kaipailtu ja sitä kautta homma loksahti. - Monen monta onnistujaa, vahva esitys, summaa Palomäki.

Pisteet kauden avausvoitolla Loviisaan maalein 3-11. Seuraavaksi Torilla kauden avaus kotiluolassa. Lauantaina 8.10 liikuntahallissa Tor kohtaa Sudet SB:n Kouvolasta. Ottelu alkaa klo 17.00. 💛💙 SB Vantaa-TOR 3-11 (0-4)(2-2)(1-5) Torjunnat 19-14 (12-5)(3-4)(4-5) Miko Vaarimo 3+1 🔥🔥🔥 Olli Taskinen 2+1 Anssi Kallio 2+1 Jarkko Aallonen 1+1 Martin Carlsson 1+1 Jimmy Sved 1+0 Jesse Tolvanen 1+0 Eemeli Teppana 0+1 Niko Orava 0+1 Andreas Hietala 0+1 Riku Ahtiainen (mv) Tulospalvelu 💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙