top of page

P22 - KOLME PINNAA ESPOOSTA

Tor P22 joukkue jatkoi SM-sarjan alemman jatkosarjan pelejä Oilersin vieraana Espoossa.

Tor tuli peliin sisään vahvasti ja vain 26 sekunnin jälkeen Juuso Suotula iskee Torin 0-1 johtoon Eemeli Teppanan syötöstä. Ajassa 7:27 Pauli Backman ampuu 0-2 ja tarjoilusta vastasi Veikka Yrjölä. Avauserän viimeisellä minuutilla Samuli Holm laukoo, veska torjuu pallon eteensä, reboundissa paikalla Lassi Kronberg joka ampuu, taas torjunta eteen, vaan lopulta paikalla Vili Auvinen, joka sivaltaa pallon sisään ja erätauolle lukemissa 0-3.

Toisessa erässä rangaistukset sotkevat Torin peliä. Oilers kaventaa ylivoimamaaleilla tilanteeksi 2-3. Pelikello näytti 34:57, kun Eetu Heikkilä tekee tilanteeksi 2-4 Anssi kallion syötöstä. Toista erää jäljellä alle kolme minuuttia, kun Tor ottaa tuplarangaistuksen ja pelaa kaksi minuuttia 5 vs 3 alivoimalla, mutta pelaajat raatavat ja maalilla Santeri Soini viimeisenä lukkona pitää Torin kahden maalin etumatkan päätöserään mentäessä.

#73 Santeri Soini maalissa pelasi vahvan ottelun 🧱

Kuin toisintona avauserästä, iskee Juuso Suotula kolmannenkin erän alkuun maalin ja Tor johtoon 2-5. Syöttöpinna Eemeli Teppanalle. Peli oli varsin hyvin Torin otteessa ja ajassa 48:16 Pauli Backman siirsi Torin 2-6 johtoon Leon Koivunevan syötöstä. Oilers kavensi vastaiskulla, mutta Tor vastasi reilu minuutti tästä ja peli 3-7. Maalista vastasi Eemil Surakka Pauli Backmanin tarjoillessa. Ottelun lopussa Juuso Suotula täydentää hattutemppunsa iskien loppulukemat 3-8 tyhjään maaliin. Syöttöpiste Eemil Surakalle.

Torin joukkue esitti kelpo pelin toisen erän kaksiminuuttisia lukuun ottamatta. Erityisen vahvasti tänään esiintyivät hyökkääjät Juuso Suotula ja Pauli Backman, pakeista Eetu Karppinen ja maalilla loisti Santeri Soini.

Valmentaja Arto Mallenius:

- Teemana oli ainakin oman pään tilkitseminen ja siinä onnistuttiin hyvin. Viimeisenä lukkona oli maalilla hyvän pelin pelannut Soini.

- Pallolla oltiin sopivan raikkaita ja huolettomia, sen myötä saatiin paljon maalipaikkoja, jotka ihan hyvin onnistuttiin hyödyntämäänkin, analysoi Arto "Nage" Mallenius.

Tor P22 joukkueella seuraavaksi reilu kahden viikon pelitauko. Joukkue kohtaa seuraavaksi LASB:in vieraissa. Peli Lahdessa keskiviikkona 15.2 alkaa klo 19.00.