top of page

P22 TAIPUI RANKKAREILLA

TOR/PSS P22 joukkue pelasi SM-runkosarjan viimeisen kotipelin M-Teamia vastaan keskiviikkoiltana.


Ottelun pisteet olivat molemmille joukkueille tärkeät, mikä näkyi ottelun alussa. Ensi minuutit olivat varovaista peliä ja ensimmäinen pelikatkokin tuli vasta ajassa 4:08, kun joukkueet välttivät virheitä. M-Team siirtyi avauserän puolessa välissä jo 0-2 johtoon, mutta Samuli Holm vastasi tehden kaksi maalia ja näin peli tasan 2-2. Syöttäjinä Eemeli Teppana ja Leni Suojama. Ennen erätaukoa M-Team kuitenkin 2-3 johtoon pienellä onnenkantamoisella.


Toisessa M-Team siirtyi uudelleen kahden maalin johtoon rangaistuslaukauksella. Vaan TOR/PSS ei katkennut vaan ensin Leni Suojama kavensi 3-4 ajassa 27:50 Samuli Holmin syötöstä ja vain kolme sekuntia ennen erätaukoa sama kaksikko asialla ja peli 4-4.


#3 Samuli Holm 3+2 (foto Dick Bärlund)

Kolmannessa TOR/PSS:llä hienoinen ote, mutta se oli M-Team kun maalasi kahdesti reilu minuuttiin ja peli 4-6. Itä-uusmaalaiset jatkoivat hyvällä liikkeellä ja ajassa 50:06 Samuli Holm täydentää hattutempun Leni Suojaman syötöstä ja peli 5-6. Lopulta kova duuni palkitaan ja kapteeni Kallio ampuu pelin tasoihin Leni Suojaman syötöstä kun peliä jäljellä reilu kaksi minuuttia.


Paikkoja oli vaan ei maalia, joten voittajaa lähdettiin ratkaisemaan jatkoajalla. TOR/PSS:llä pari kolme maukasta tonttia, mutta M-Teamin maali varjeltui. Lopulta päädyttiin rankkareille, joissa M-Team aavistuksen parempi ja ekstrapiste helsinkiläisille.


TOR/PSS osoitti vahvaa asennetta tullen kolmesti kahden maalin takaa tasoihin. Lujasti urakoineen Anssi Kallion laidoilla Samuli Holm ja Leni Suojama pelasivat huikean ottelun.


TOR/PSS ja M-Team ovat nyt tasapisteissä, kun molemmilla joukkueilla jäljellä yksi ottelu. TOR/PSS kohtaa Hawksin vieraissa ja M-Team Steelers/Pirkat kotonaan.

💛💙🖤

TOR/PSS 6-7 RL (2-3)(2-1)(2-2)(0-0)

Torjunnat 11-23 (4-7)(2-8)(5-8)

Samuli Holm 3+2 🎩🎩🎩

Leni Suojama 2+3

Anssi Kallio 1+0

Eemeli Teppana 0+1

Jerry Johansson (mv) 70,59%

Elias Peltonen (mv) rankkareissa

💛💙🖤

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page