top of page

KOTILUOLAN AVAUKSESTA VOITTO!

Loviisan Torin miesten edustusjoukkue pelasi kolmen vieraspelin jälkeen ensimmäisen ottelunsa kotiluolassa. Vastassa oli Sudet SB Kouvolasta.


Heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen Loviisa oli aktiivisella ilmeellä liikkeellä. Ensimmäiseen kolmeen minuuttiin Tor rakensi muutaman maukkaan maalipaikankin, mutta lukemat 0-0 säilyivät. Lopulta ajassa 8:08 pelaaja no 8 Andy Hietala teki kauden kotiluolan avausmaalin Olli Taskisen syötöstä ja come backin tehnyt maalibiisi Benny Hill raikasi.

Andy Hietala - Torin paras pelaaja. Kuva Dick Bärlund

Avauserää oli jäljellä vajaa kaksi minuuttia, kun Miko Vaarimo sivalsi Eemeli Teppanan syötöstä Loviisan toisen maalin. Vahva avauserä Loviisalta.


Toiseen erään Sudet paransivat ja tasaisen erän ainoan maalin teki vierasjoukkue ja näin päätöserään mentäessä peli edelleen maalin peli, kun taululla lukemat 2-1. Kolmannen erän avausminuutilla Anssi Kallio ohjasi Eemeli Teppanan namupassin verkkoon ja taululla 3-1. Ajassa 45:38 Jim Lill-Smeds heitti roikkupallon maalille, mistä Jesse Tolvanen taiteili tilanteeksi 4-1.

Viimeisen yhdeksän minuutin aikana Tor maalasi peräti seitsemän kertaa ja maaleista kaksi jopa viimeisellä minuutilla. Voitto ja pisteet Loviisaan lukemin 11-2.


Vastuuvalmentaja Pekka Palomäki:

- Startti ihan hyvä, ei vaan saatu iskettyä palloa paikoista uuniin.

- Toisessa erässä kurinalaisuus pallolla pääsi pahasti lipsumaan ja vastustaja sitä kautta mukaan peliin, pohtii Palomäki ja jatkaa

- Vaan hyvä korjausliike joukkueelta kolmanteen. Opittiin taas.

Loviisan kotipelit jatkuvat heti 12.10, kun ensi viikon keskiviikkona kotiluolaan saapuu toinen susilauma ja tällä kertaa Vihdistä. Ottelu TOR-VSS alkaa klo 19:00.Loviisan Tor paras pelaaja: #8 Andy Hietala 🔥🔥🔥

Loviisan Tor tähdet:

⭐️⭐️⭐️ #8 Andy Hietala

⭐️⭐️ #9 Jim Lill-Smeds

⭐️ #22 Anssi Kallio

---

TOR-Sudet SB 11-2 (2-0)(0-1)(9-1)

Torjunnat 11-21 (3-8)(4-4)(4-9)

Andreas Hietala 2+1

Jim Lill-Smeds 2+1

Anssi Kallio 2+1

Mikael Fredriksson 0+3

Niko Orava 1+1

Eemeli Teppana 0+2

Eetu Karppinen 1+0

Miko Vaarimo 1+0

Juuso Suotula 1+0

Jesse Tolvanen 1+0

Olli Taskinen 0+1

Riku Ahtiainen (mv)

Salibandy TV (erät 2 ja 3)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page