top of page

P22 - HUIKEA OTTELU!

P22 joukkueen SM-sarjan pelit jatkuivat Porvoossa. Vieraaksi Aurora halliin oli saapunut Indians, jolla oli kokoonpanossaan nippu F-liiga pelaajia.

Avauserässä vieraat aloittivat terävästi ja reilu neljän minuutin jälkeen taululla jo 0-2. Itä-uusmaalaiset eivät kuitenkaan panikoineet. Ajassa 7:58 Niko Orava syöttää Samuli Holmille, joka nousee keskustaan, heittää 360 kiepautuksen ja ampuu TOR/PSS:n kavennuksen 1-2. Reilu puoliminuuttia edellisestä ja Luukas Hassinen laittaa pelin tasoihin Pauli Backmanin syötöstä ja yleisö ulvoo. Ajassa 14:59 niskaan kuitenkin jäävettä, kun Indians pääsee ampumaan vapaasti keskeltä ja vain 8 sekuntia ennen erätaukoa varsin samanlainen maali ja erätauolle tilanteessa 2-4.


Toiseen erään itä-uusmaalaiset tulivat sisuuntuneina. 3-4 kavennuksen tekee soolosuorituksella Alex Laiti. Pelikello näytti 24:43, kun yksi ottelun hahmoista Leni Suojama tasoitti pelin Max Laitin syötöstä. Indian vaikutti häkeltyneeltä TOR/PSS vyörystä ja paikkoja siunaantui entistä enemmän. Reilu 28 minuutin jälkeen nähtiin kaunis maali, kun Indians puolustus aukesi täysin. Leni Suojama syöttää oikeasta laidasta vasempaan Vili Auviselle, joka jatkaa Max Laitille keskelle ja Max iskee tyhjiin ja TOR/PSS ensi kertaa johtoon 5-4.


Itä-uusmaalaisten paine jatkui. Ylivoimalla Niko Orava ohjasi maalin edestä Leni Suojaman syötön sisään ja 7-4 maalasi Luukas Hassinen Eetu Heikkilän syötöstä. Erän loppuun TOR/PSS 2 minuuttinen joten kolmannen TOR/PSS aloittaa alivoimalla. Toinen erä kuitenkin upeasti kotijoukkueelle 5-0.


Päätöserästä muodostui käsittämätön jännitysnäytelmä. Indian hyödynsi heti erän alkuun ylivoimansa eikä mennyt kuin reilu minuutti, Indians osui toistamiseen ja peli jo 7-6. TOR/PSS:n henkistä kanttia koeteltiin ja Indiansin momentum jäi siihen. Ajassa 47:03 tekee Niko Orava yksilösuorituksella 8-6, mutta Indians kuittaa 20 sekuntia myöhemmin 8-7.


Indians hyökkää ahnaasti, mikä antaa paikkoja TOR/PSS:lle. Ensin ajassa 49:14 Vili Auvinen ampuu 9-7 Leni Suojaman syötöstä. Minuutti tästä ja Anssi Kallio tarjoilee ja Samuli Holm piiskaa vasemmasta laidasta yläkulmaan ja peli 10-7. Kun pelikello näyttää 55:25 on taas asialla parivaljakko Auvinen-Suojama ja lukemat 11-7. Jos joku luuli pelin olevan ohi, erehtyi. Indians tekee 11-8, 11-9 ja vielä 22 sekuntia ennen summeria11-10, mutta aika loppuu kesken ja TOR/PSS ottaa komean voiton ja isot 3 pistettä. Maalissa Elias Peltonen oli hyvässä vireessä.

💛💙🖤


TOR/PSS 11-10 (2-4)(5-0)(4-6)

Torjunnat 17-19 (6-9)(9-4)(2-6)


Tulospalvelu

SalibandyTV

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page