top of page

P22-JOUKKUE TAISTELI!

TOR/PSS sai P22 SM-Sarjan ottelussa vastaansa TPS:n.

Avauserä oli tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta, eikä maaleja nähty.

Toisessa erässä meno muuttui ja alle neljässä minuutissa nähtiin viisi osumaa. Maalinteon aloitti TOR/PSS, kun Johannes Häggqvist teki Alex Laitin syötöstä 1-0 ajassa 22:14. TPS vastasi vain 6 sekuntia myöhemmin ja siirtyi johtoon, mutta Eetu Heikkilä tasoitti taululle 2-2 yksilösuorituksella. TPS kuitenkin uudelleen johtoon ja lukemat vieraille 2-3, kun ottelua pelattu 25:51. Eetu Heino ampui pelin tasan 3-3:een kun ottelua oli pelattu 37:20. Näissä lukemissa päätöserään.

Jos toisessa erässä nähtiin 6 maalia, niin kolmas erä oli avauserän tapaan maaliton. TOR/PSS:llä oli useampiakin paikkoja, mutta peli meni jatkoajalle. Kotijoukkue oli aktiivisempi ja painosti vahvasti ja lopulta ratkaisijaksi nousi Eetu Heikkilä, joka ampui Anssi Kallion syötöstä voiton itä-uusmaalaisille lukemin 4-3.

TOR/PSS nousi 1-divariin putoavan paikalta sarjan kuudenneksi. Joukkue kohtaa ensi keskiviikkona juurikin nyt taulukon viimeiseksi eli 7.sijalle pudonneen M-Teamin Loviisan liikuntahallissa. Peli alkaa klo 18:30.

TOR/PSS-TPS 4-3 JA (0-0)(3-3)(0-0)(1-0)

Torjunnat 15-17 (6-4)(5-3)(3-6)(1-4)