top of page

P22 - KOVA KOLMAS ERÄ EI RIITTÄNYT

Tor P22 joukkue sai vieraakseen SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa LASB:in, jonka kokoonpanossa on useampiakin miesten F-liigan kokoonpanoon kuuluvia pelaajia.

Maalin teon aloitti Tor, kun Eemeli Teppana ampui hienon yksilösuorituksen päätteeksi 1-0 Juuso Suotulan syötöstä. Kolme seuraavaa iski LASB, mutta reilu minuutti ennen erätaukoa Lassi Kronberg kavensi lukemiksi 2-3.

Toinen erä oli vieraiden ja LASB karkasi parhaimmillaan jo 2-6 johtoon ja vaikka Leon Koivuneva kavensi 3-6 Niko Oravan syötöstä, kuittasi LASB heti ja toiselle erätauolle lukemissa 3-7.

Vaan peli oli kaikkea muuta kuin ohi.

Heti kolmannen erän alkuun Anssi Kallio tekee ylivoimalla Alex Laitin syötöstä 4-7. Vajaa kolme minuuttia tästä ja Eemil Surakka iskee 5-7 ja jälleen tarjoilusta vastasi loistavan ottelun pelannut Laiti. Peliä jäljellä vielä kymppi, kun Tor onnistuu jälleen ylivoimalla. Niko Orava iskee Anssi Kallion syötöstä Torin maalin päähän ja taululla 6-7.

#7 Alex Laiti 1+3

Ajassa 56:45 LASB kahden maalin karkumatkalle 6-8 ja heti perään ajassa 56:57 lukemat jo 6-9. Vaikka LASB saattoi niin luulla niin ottelu ei ollut vielä taputeltu, sillä ensin Alex Laiti ampuu 7-9 ja ajassa 58:55 Tor pelaa ilman maalivahtia ja nousee taas maalin päähän, kun Anssi Kallio tekee Laitin syötöstä 8-9. Viime sekunneilla Loviisalla mainiot paikat iskeä peli jopa tasoihin, mutta maaliin pallo ei pompi ja näin pisteet LASB:lle lukemin 8-9. Erittäin vahva kolmas erä Torilta.

P22 joukkueen SM-pelit jatkuvat lauantaina 7.1 Agricolahallissa, missä vastaan tulee Oilers Espoosta. Ottelu alkaa klo 15:00