top of page

P22 - KUUMA SM-KARSINTA KÄÄNTYI VOITOKSI!

Tor P22 pelasi tänään SM-karsinnan ensimmäisen osaottelun. Vieraaksi Loviisan liikuntahalliin saapui SB Vantaa.


Tor tuli peliin hyvällä ilmeellä ja siirtyi Eetu Karppisen osumalla johtoon reilu viiden minuutin pelin jälkeen. Syötön maalille nousseelle Eetulle antoi Anssi Kallio. Torilla oli mainio paikka lisätä johtoa päästessään pelaamaan 5 vs 3 ylivoimaa, mutta Vantaa kesti ja itse asiassa sai alivoimasta selvittyään buustia peliinsä. Erätauolle kuitenkin Torin johtaessa 1-0.


Valmentaja Arto Mallenius:

- Vantaa tuli aika raikkaalla jalalla ja teki kyllä meidän pelaamisesta hankalaa, siitä isot propsit sinne, toteaa Mallenius.

- Ensimmäinen erä kuitenkin suht tasainen ja hyvän karvauspelin voimin päästiinkin johdossa erätauolle.

#12 Juuso Suotula iski tehot 2+2

Heti toisen erän avausvaihdossa SB Vantaa tasoitti pelin. Ottelua oli pelattu 27 minuuttia ja vieraat olivat osuneet kerran ylivoimalla ja kerran tasaviisikoin ja olivat kahden maalin karussa lukemin 1-3. Juuso Suotula sivalsi 2-3 kavennuksen Niko Oravan syötöstä puoli minuuttia edellisestä, mutta Vantaa kuittasi ylivoimalla ja johti 2-4. Tämän jälkeen alkoi pilli soida ja Vantaa kulutti jäähypenkkiä enemmänkin, jolloin Tor rokotti kahdesti ja peli tasan 4-4. Maalintekijöinä Anssi Kallio (Juuso Suotula) ja Niko Orava (Eemil Surakka).
Valmentaja Arto Mallenius:

- Toisessa erässä alkoi näkymään sekä pelillisesti että tulostaululla se, että oltiin vähän perässä kenttätapahtumissa, pohtii Mallenius.

- Vantaa kuitenkin jäähyili ja parin ylivoimamaalin ansiosta päästiinkin taas mukaan peliin.


Päätöserässä Torin peli koheni ja joukkue siirtyi 5-4 johtoon kun pelikello näytti 43:38. Vantaa tasoitti, mutta Tor osui toistamiseen, kun Niko Orava teki Eemil Surakan tarjoilusta 6-5. Vantaa haki juonta aikalisällä, kun ottelua jäljellä reilu 7 minuuttia. Se oli kuitenkin Tor joka onnistui, kun Pauli Backman ampui Leon Koivunevan syötöstä 7-5. Loppulukemat 8-5 nosti tyhjiin Eemeli Teppana. Juuso Suotulalle syöttöpiste.


Arto Mallenius:

- Kolmas erä oli selkeästi paras ja pelaaminen ajoittain varsin mallikastakin, kertoo Mallenius

- Tässäkin erässä kyllä ylivoimat auttoi, vaikkei kovin tehokkaasti niitä hyödynnettykään.

- Tärkeä voitto ja tästä on hyvä lähteä Vantaalle ratkomaan ensi kauden SM paikkaa, päättää Mallenius.


Tor kolasi voitollaan 2 pistettä. Toinen ottelu pelataan 2.4. Vantaalla, mistä Torille riittää tasuri. Jos ottelupisteet 2.4 pelin jälkeen tasan, pelataan Vantaalla 1x20min jatko-ottelu ja tarvittaessa voittaja ratkotaan voittolaukauskilpailulla.

💛💙

TOR-SB Vantaa 8-5 (1-0)(3-4)(4-1)

Torjunnat 20-16 (7-3)(7-5)(6-8)

Juuso Suotula 2+2

Niko Orava 2+1

Anssi Kallio 1+1

Eemil Surakka 0+2

Eemeli Teppana 1+0

Pauli Backman 1+0

Eetu Karppinen 1+0

Alex Laiti 0+1

Leon Koivuneva 0+1

Elias Peltonen 80,00% (20/25)

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

コメント


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page