top of page

P22 - PISTEET JÄIVÄT MYLLYPUROON

Tor P22 joukkue pelasi SM-sarjan alemman jatkosarjan ottelun Hawksin vieraana Myllypuron Areenalla Helsingissä.

Avauserässä Tor oli hivenen niskan päällä mennen kahdesti johtoon, mutta Hawks tuli kummallakin kerralla tasoihin. Toisessa erässä sama meno jatkui tilanteeseen 3-3 saakka, jolloin vuoro vaihtui ja nyt Hawks johtoon 4-3 ja vain minuutti edellisestä ja peli 5-3. Torin ketju Koivuneva-Backman-Holm kuitenkin nosti kahdella maalillaan Torin tasoihin 5-5 ja näissä lukemissa päätöserään.

#3 Samuli Holm 1+2

Kolmannessa ratkaisijoiksi muodostuivat rangaistukset, joissa Hawks oli terävämpi osuen ylivoimalla kahdesti ja taululla 7-5. Tor nousee maalin päähän pelaten ilman maalivahtia, mutta Hawks tekee vielä yhden tyhjiin ja voittaa maalein 8-6. Tasainen ottelu, missä kotijoukkue hivenen terävämpi viimeistelyssä ja erikoistilanteissa.

Tor P22 vieraspelien putki jatkuu seuraavaksi sunnuntaina, kun joukkue matkaa niin ikään helsinkiläisen joukkueen vieraaksi. Ottelu M-Teamia vastaan Ruskeasuolla alkaa klo 18.30.