top of page

P22 - SE OLI TAISTELU!

SM-sarjassa nähtiin jälleen jännitysnäytelmä, kun TOR/PSS sai vieraakseen kotiluolaan sarjakärki Oilersin Espoosta. Kauden alussa espoolaiset olivat selkeästi parempia maalein 15-4, mutta Loviisan liikuntahallissa meno oli toinen.


Avauserässä TOR/PSS siirtyi johtoon ajassa 7:57 Luukas Hassisen maalilla, mihin syötön antoi Pauli Backman. Oilers kuitenkin tasoitti, vaan kotijoukkue vastasi iskien ylivoimalla 2-1. Maalin teki Leni Suojama Johannes Häggqvistin syötöstä. Oilers kuitenkin vastasi nopeasti ja puolitoista minuuttia ennen loppua Oilers osui vielä kerran ja johti toiseen erään mentäessä 2-3. Espoolaiset avauserässä parempia ja TOR/PSS sai olla tyytyväinen vain maalin eroon.


Toisessa TOR/PSS peli parani. Ajassa 25:55 Lari Pietarinen napautti pelin tasoihin 3-3 Leni Suojaman syötöstä. Oilers kuitenkin vastasi nopeasti iskien kaksi osumaa ja näin TOR/PSS kahden maalin takaa-ajoasemassa 3-5. P22 joukkue taipui, mutta ei katkennut ja paine oli kova. Oilers otti kaksiminuuttisen ja vain 6 sekuntia ennen erätaukoa sivaltaa kapteeni Anssi Kallion ylivoimalla todellisen pukukoppimaalin Alex Laitin syötöstä. Päätöserään lukemissa 4-5.


#87 Alex Laiti oli isossa roolissa ottelussa.

Kolmanteen TOR/PSS tulee täysi hönkä päällä. Yleisö elää vahvasti mukana. Oilers painetaan väen väkisin köysiin ja paikkoja siunaantuu. Toki vieraillakin on paikkansa, mutta maalissa Jerry Jakobsson on ohittamaton. Myös toinen veska eli maalivahti Elias Peltonen on tulessa, kun hän torjuu pelin aikana yhden rangaistuslaukauksen. TOR/PSS joukkueen ja kuudennen kenttäpelaajan eli yleisön uurastus palkitaan ja ajassa 55:58 Samuli Holm sivaltaa pelin tasoihin Alex Laitin syötöstä. Kotijoukkueella on hyvät saumat ottaa jopa voitto varsinaisella peliajalla, mutta varsinainen peliaika tasan 5-5 ja mennään jatkoajalle.


Siinä TOR/PSS edelleen niskan päällä, mutta ei osumia, joten ratkaisu haetaan rankkarikisassa. TOR/PSS maaliin Elias Peltonen. TOR/PSS aloittaa kisan ja sen 4:stä vetäjästä 3 onnistuu: Anssi Kallio, Alex Laiti ja Eetu Heikkilä. Vastaavasti Oilersin 3:sta vain yksi onnistuu, joten espoolaisten saumat kovin ohuet, sillä kahden viimeisen tulisi onnistua ja lisäksi TOR/PSS:n epäonnistua. Oilersin 4. vetäjän laukaus kilahtaa maalirautoihin eikä tuomari hyväksy osumaa ja näin TOR/PSS voittaa ottelun.


TOR/PSS osoittaa jälleen huikeaa venymistä ja asennetta. Joukkue pelaa jo viidennen jatkoaikapelin ja on ottanut pisteen tai voiton kaikista sarjan joukkueista. TOR/PSS SM-Sarja pelit jatkuvat 29.10, jolloin kotiottelussa Auro hallissa vieraaksi saapuu TPS. Peli alkaa klo 15:00.

💛💙🖤

TOR/PSS-Oilers 6-5 RL (2-3)(2-2)(1-0)(0-0)

Torjunnat 12-16 (5-3)(5-6)(1-5)(1-2)

Alex Laiti 1+2

Leni Suojama 1+1

Samuli Holm 1+0

Anssi Kallio 1+0

Lari Pietarinen 1+0

Luukas Hassinen 1+0

Johannes Häggqvist 0+1

Pauli Backman 0+1

Jerry Johansson (mv) 70.59%

Tulospalvelu 👇

SalibandyTV 👇

💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙

Opmerkingen


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page