top of page

P22 - TRILLERI RUSALLA!

TOR/PSS P22-joukkue pelasi vieraspeliputken kolmannen matsinsa Ruskeasuolla, Helsingissä M-Teamin vieraana.


Jo toisella minuutilla nähtiin maali, kun TOR/PSS:n Leni Suojama ampui 0-1 Jaakko Liimataisen syötöstä. Maalipaikkoja oli kummallakin joukkueella ja pienestä oli isompikin johtoasemakin kiinni, mutta toiseen itä-uusmaalaisten johtaessa maalilla.


Toisessa erässä ajassa 21:37 M-Team tasoitti 1-1. Aika tarkalleen ottelun puolessa välissä Niko Orava syötti ja Anssi Kallio pääsi vapaasti ampumaan hyvältä paikalta keskeltä eikä veskalla olllut saumoja. Peli 1-2 TOR/PSS:lle. Maalin jälkeen pallonhallinta Torille ja palloa siirreltiin rauhassa. M-Teamilla käytännössä yksi kenttä, mikä aiheutti päänvaivaa TOR/PSS:n puolustukselle ja niin vain nytkin se tasoitti pelin ajassa 35:12. Päätöserään tasatilanteessa 2-2.


#22 Leni Suojama (oik) teki tehot 1+1 (foto D.Bärlund)

Kolmannessa M-Team siirtyy siirretyn rangaistuksen aikana 3-2 johtoon. Kotijoukkue pääsee ylivoimallekin, mutta TOR/PSS kestää. Ajassa 52:13 TOR/PSS ottaa aikalisän ja tiivistää kahteen kenttään. Painetta saadaan ja lopulta tasoitus nähdään, kun Pauli Backman tekee Leni Suojaman syötöstä 3-3. Viimeisen kympin TOR/PSS niskan päällä ja etenkin viimeisellä minuutilla saadaan mylläkkää M-Teamin maalille, mutta ratkaisua ei varsinaisella peliajalla nähdä.


Jatkoajallakaan ei selvyyttä paremmuudesta saada, joten voittaja ja ekstrapiste ratkaistaan viiden laukojan rankkarikisalla. TOR/PSS:n Jaakko Liimatainen ja Luukas Hassinen onnistuvat ja ennen viimeisiä laukojia on tilanne tasan. Viimeisessä parissa M-Team onnistuu ja vie voiton.

P22-joukkue jää nyt Joulutauolle. SM-sarja jatkuu 2024 keskiviikkona 3.1 Agricolahallissa, missä vastaan tulee Steelers/Pirkat. Ottelu alkaa klo 18:30

💛💙🖤

M-Team-TOR/PSS 4-3 (0-1)(2-1)(1-1)(1-0)

Torjunnat 15-16 (4-7)(6-4)(5-5)

Suojama Leni 1+1

Kallio Anssi 1+0

Backman Pauli 1+0

Orava Niko 0+1

Liimatainen Jaakko 0+1

Jerry Johansson (mv) 84.21%

Elias Peltonen RL-kisa

SalibandyTV

Tulospalvelu
💛TILLSAMMANSÄRVISTARKA💙


Comments


TOR-1909-LOGO.png
bottom of page