top of page

P22 - VIERAAT HYÖDYNSIVÄT PAIKKANSA

TOR/PSS sai P22 SM-jatkosarjan ottelussa vieraita Hämeestä, kun Steelers/Pirkat yhdistelmäjoukkue vieraili Agricolahallissa.

Avauserän kotijoukkue aloitti pirteästi, mutta kun reilu 11 minuuttia oli pelattu, vieraat siirtyivät jo 0-2 johtoon. TOR/PSS tasoitti vielä ennen erätaukoa ja toiseen erään lukemissa 2-2. TOR/PSS maalit syntyivät kauniiden syöttöketjujen päätteeksi ja osumista vastasivat Max Laiti (syöttäjä Leni Suojama) ja Luukas Hassinen (Eetu Heino).

Toisessa hämäläiset siirtyivät jo 2-5 johtoon, kun ottelu puolessa välissä. Anssi Kallio ampui kavennuksen ylivoimalla ajassa 34:04 Max Laitin syötöstä. Toisessa erässä paine Steelers/Pirkkojen kenttäpuoliskolla, mutta maalit ratkaisivat ja päätöserään vieraiden johtaessa 3-5.

#3 Samuli Holm 1+1 oli vastustajalle vaikeasti pidettävä.

Kolmannessa sama meno jatkui. Itä-uusmaalaiset pääsivät jo maalin päähän, kun Johannes Häggqvist teki Samuli Holmin syötöstä tilanteeksi 4-5. TOR/PSS haki tasoitusta vimmatusti ja vetoja sateli, mutta mukana jo epäonneakin, kun maaliin saakka ei pallo löytänyt. Steelers/Pirkat osuu paineen alta kahdesti ja kun kolme minuuttia jäljellä, johtaa Steelers/Pirkat 4-7. Samuli Holm tekee nätin yksilösuorituksen päätteeksi viimeisellä minuutilla kavennuksen 5-7, vaan vieraat osuvat vielä kerran. Torjunnat 4-18 kertovat pelin painopisteestä päätöserässä, mutta maalit vastaavasti 2-3 ja pisteet Hämeeseen lukemin 5-8.

TOR/PSS P22-joukkue kohtaa seuraavaksi Josban kotiottelussa Aurora-hallissa Porvoossa ensi sunnuntaina 7.1. klo 13:00.

Samaan aikaan Tor Edustus pelaa rästiottelunsa Jyväskylässä, joten P22 lähtee otteluun hieman kapeammalla rosterilla.