top of page

RUNKOSARJAN VOITTO!

Runkosarjan viimeiseen otteluun Tor sai vieraakseen SBS Kingsin Espoosta. Loviisa tuli otteluun hyvällä ilmeellä ja otti pelin hallinnan itselleen.

Ottelun avausmaalin napauttaa maalin edestä Niko Orava Miko Vaarimon tarjoilusta. Pelikello näytti 16:29 kun osat vaihtuivat ja Miko teki Nikon syötöstä kauniin kuvion päätteeksi 2-0. Paikkoja oli enemmänkin, mutta näissä lukemissa toiseen erään.

Toisen erän aloituksessa Torin pelaajan katsottiin sijoittuneen väärin ja Kingsille vapaalyönti. Pelaaja napautti kaukokudin, mikä pomppikin sisään ja espoolaiset kavensivat ajassa 20:01. Reilu viisi minuuttia toista erää pelattu ja Tor pääsi ylivoimalle. Kauaa ei jäähypenkki kulunut, kun Olli Taskinen iski Conny Lindblomin syötöstä ylivoimamaalin ja taululla 3-1. Ajassa 34:06 nähtiin toinenkin ylivoimamaali ja tekijänä Anssi Kallio ja syöttöpinna Miko Vaarimolle. Päätöserään Loviisan johtaessa 4-1.

#10 Miko Vaarimo palkittiin Torin parhaana tehoilla 1+3.

Kolmannessa joukkueen kapteeni Niklas

Niiranen ampuu 5-1 Vaarimon syötöstä. Kings pääsi kokeilemaan kavennusta rangaistuslaukauksella, mutta tuloksetta. Loppulukemat 6-1 pohjustaa kovalla työllä Martin Carlsson, jonka syötön iskee sisään Olli Taskinen. Loviisan maalilla Riku Ahtiainen pelasi komean ottelun torjuen huikealla lähes 93 torjuntaprosentilla. Tor voittaa ja vie samalla runkosarjan ykköstilan, mikä varmistaa kotiedun Divarikarsintoihin.