top of page

P22 SM-AVAUKSESTA VOITTO!

Pitkästä aikaa Loviisassa pelattiin SM-tason salibandya, kun syksyn aikana 1-divarista SM-sarjaan tiensä raivannut Tor P22 joukkue kohtasi kotiluolassaan ÅIF:n Sipoosta.

Ottelun avausvaihto oli Loviisalta hermostunut ja ÅIF iski vain 15 sekunnin jälkeen tilanteeksi 0-1. Torin Leon Koivuneva pääsi syötönkatkoon ja tasoitti pelin täsmälleen erän puolivälissä ajassa 10:00. Erätauolle lukemissa 1-1.

#12 Juuso Suotula 0+3

Toisessa Torin kakkoskenttä iski toistamiseen, kun oikea laita Samuli Holm syötti vasemmalle Leon Koivunevalle, joka ampui Loviisan johtoon 2-1. Jos salibandyssa jaettaisiin toinen syöttöpinna, niin sentteri Pauli Backman sellaisen olisi ansainnut, sillä niin nätisti pallo ketjulla kulki. ÅIF kuitenkin hyödynsi Torin virheet ja teki reilu 20 sekuntiin kaksi osumaa ja yhtäkkiä vieraat 2-3 johtoon. Anssi Kallio tasoitti pelin Niko Oravan syötöstä ja Alex Laiti ampui Torin uudelleen johtoon Juuso Suotulan syötöstä. Kolmanteen erään mentäessä tulostaululla 4-3 Loviisalle.

Päätöserässä Loviisa painoi kaasua ja liike alkoi olla liikaa ÅIF:lle. Etenkin ykköskenttä jauhoi tilanteita toisensa perään joskin muutkin kentät onnistuivat mainiosti. Lopulta Tor vei päätöserän maalein 4-0 ja ottelun pisteet jäivät Loviisaan 8-3.