top of page

P22 - TIUKKAA VÄÄNTÖÄ RUSALLA

Tor P22 joukkueen SM-Sarjan alemman jatkosarjan vieraspelit jatkuivat Helsingin Ruskeasuolla M-Teamin vieraana.

Avauskymppi oli Torin ja joukkue siirtyikin 1-0 johtoon Niko Oravan maalilla. Ensimmäisen erän

toisella puoliskolla M-Team käytti paikkansa tehokkaasti osuen ensin kahdesti ja vielä kolmannen kerran ylivoimalla. Erätauolle mentiin lukemissa 3-1.

#17 Niko Orava 1+0

Toisen erän alkuun Tor nousi tasoihin reilussa kuudessa minuutissa. Maaleista vastasivat Leon Koivuneva (Alex Laiti) ja Lassi Kronberg (Johannes Häggqvist). M-Team hyödynsi jälleen ylivoimansa ja päätöserään lukemissa 4-3.

Tor haki tasoitusta ja lopulta ajassa 55:02 verkko heilui, kun Anssi Kallio sivalsi alivoimalla pelin tasoihin. Vaan reilu minuutti tästä ja kesken Torin hyökkäyksen vastustajan syöttö löysi ylös roikkumaan jääneen hyökkääjän, joka teki 5-4. Tor haki tasoitusta kovalla paineella, aikalisällä ja ilman maalivahtia pelaamalla, mutta voitto M-Teamille maalein 5-4.

Kiitos paikalle tulleille Torin kannustusjoukoille! 👏👏

SM-sarjan pelit ovat kovia ja tasaisia vääntöjä, sillä Tor P22 joukkueen viisi viimeisintä peliä ovat olleet ns maalin pelejä. Vieraspeliputki jatkuu seuraavaksi Porissa, missä Karhut isännöivät ensi sunnuntaina 22.1. Ottelu alkaa klo 15:30.