top of page

TOR NAISET LIEKEISSÄ!

Loviisan Torin Naisten joukkue pelasi lauantaina 9.3.2024 kaksi ottelua 4-divisioonan ylemmän jatkosarjan turnauksessa Ruskeasuolla Helsingissä.

#22 Emma Skog debytoi Naisten joukkueessa iskien avauspelissään hattutempun 🎩🎩🎩

Aamutuimaan turnauksen avauspelissä Torilla vastassa sarjakärki Tiikerit. Loviisa ottaa otteen avauserässä, mutta Tiikerit puolustaa ja erätauolle ilman tilastomerkintöjä. Toisessa ottelun painopiste tasoittuu. Tiikerit hyökkää hanakammin ja paikkoja syntyy molempiin päihin. Avausmaalin ampuu Jannina Holmström Elina Iivarin syötöstä. Ajassa 21:50 Nella Lukkarinen osuu Niina Raitasen syötöstä ja taululla 2-0. Erän kolmella viimeisellä minuutilla Tor takoo kolme osumaa. Maalintekijöinä Sofia Kelloniitty (Cindy Virtanen), toistamiseen Nella Lukkarinen (Tiiti Kivimäki) sekä debyyttiottelussaan Naisten joukkueessa pelannut Emma Skog.

Päätöserässä Tor menee menojaan ja mättää vielä viisi maalia lisää. Ensin iskee Elina Iivari 6-0 (Sofia Kelloniitty). Tämän jälkeen Emma Skog ja Sofia Kelloniitty tekevät hattutemput iskien vuorotellen kaksi maalia kumpainenkin. Syöttöpinnat Minttu Sandvik 2, Jannina Holmstörm ja Tiiti Kivimäki. Maalissa Laura Karppinen oli ohittamaton ja näin sarjakärki jäi jyrän alle lukemin 10-0.

#18 Nella Lukkarinen taisteli pakkina tehden tehot 2+0

Toisessa ottelussa vastassa SBS Botnia. Loviisalla vahva ote, mutta se oli Botnia joka teki maalit osuen erän alussa ja lopussa ja Tor toiseen erään kahden maalin takaa-ajoasemassa 0-2. Toista erää oli pelattu reilu 6 minuuttia, kun kapteeni Kelloniitty iskee kavennuksen Niina Raitasen syötöstä. Botnia kuitenkin kuittaa ja siirtyy 1-3 johtoon. Pelikello näytti 25:28, kun Elin Jaatinen kaventaa Annika Ouvisen syötöstä ja seuraavassa vaihdossa Sofia Kelloniitty painaa pelin tasoihin Niina Raitasen tarjoilusta.

Kolmannessa erässä Tor vyöryy ja paine on kova. Botnia taistelee vaan Loviisa tulittaa ja lopulta ajassa 37:12 Elina Iivari osuu ja siirtää Torin ensi kertaa johtoon 4-3 Sofia Kelloniityn syötöstä. Enempää ei maaleja nähdä ja näin toisestakin pelistä täydet pinnat Loviisan Torille.

Komea turnauspäivä Loviisan Torin Naisille. Ensimmäisessä ei Tiikereille juuri palaa annettu ja toisessa ottelussa kahdesti kaksi maalia perässä vaan lopulta tasoihin ja ohi.

Erityismaininnan ansaitsevat 2009 syntyneet Emma Skog ja Nella Lukkarinen. Kapteeni Sofia Kelloniitty ja maalivahti Laura Karppinen olivat samoin isossa roolissa. Tor nousi uudelleen taulukossa kärkipaikalle, kun sarjaa jäljellä kaksi turnausta eli neljä ottelua.