top of page

TOR NAISET TURNAUKSESSA

Tor Naiset pelasi 24.3.2024 kaksi 4-divisioonan ylemmän jatkosarjan ottelua Vantaalla. Vastassa Loiske Ladyt sekä EräViikingit.

Ensin kohdattiin Loiske Ladyt. Tilanteita nähtiin molemmissa kenttäpäädyissä, mutta maaleista kahdessa ensimmäisessä erässä vastasi Tor. Ensimmäisessä Emma Skog osui kahdesti, toisessa Sofia Kelloniitty jatkoi samalla sapluunalla iskien seuraavat kaksi ja kolmannen tuplan teki Annika Ouvinen. Syöttöpinnat Nica Holmberg 2, Sofia Kelloniitty, Elin Jaatinen ja Mira Hilpinen. Kolmanteen mentäessä taululla tennislukemat 6-0.

#11 Annika Ouvinen tehoili 2+0 ja 1+0

Päätöserässä Sofia iskee hattutemppuun oikeuttavan kolmannen osumansa Mira Hilpisen syötöstä. Erän lopulla 8-1 maalaa Nella Lukkarinen (Sofia Kelloniitty) ja myös Emma täydentää hattutempun ja tähänkin syöttäjänä Mira Hilpinen. Maalissa Viivi Rieppo torjui vahvasti ja Tor voittaa selkeästi 9-1.

Toisessa pelissä vastassa EräViikingit, joka on ollut hankala vastus ja kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet tappioihin 1-2 ja 0-3. Tor sai loistoalun, kun ensi minuutilla 1-0 tekee Emma Skog (Sofia Kelloniitty). EräViikingit tasoittaa, mutta erän loppuun Annika Ouvinen (Elin Jaatinen) tekee pukukoppimaalin ja Tor johtaa 2-1.

Myös toisen erän alussa Tor terävänä, kun Mira Hilpinen (Emma Skog) tekee 3-1. EräViikingit kuitenkin vastaa ja nousee tasoihin ajassa 28:39. Kolmannessa erässä ote ja hallinta Torilla, mutta palloa ei verkkoon saada. ErVi sen sijaan osuu isolla prosentilla ja voittaa ottelun maalein 3-4.

EräViikingit ja Tor on nyt taulukon kärjessä tasapisteissä. ErVi on voittanut ylemmän jatkosarjan molemmat kohtaamiset ja näin sarjaykkösenä, toisaalta Torin maaliero selkeästi parempi. Kolmantena kahden pinnan päässä on SBS Botnia. Viimeinen turnaus pelataan 14.4. Lohjalla.

Lohkon kaksi parasta kohtaavat finaalissa 27.4.